Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere C & C Approach Transport - 1 posturi vacante

Website: https://apptrans.ro/
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:https://apptrans.ro/


C&C Approach Transport este o companie de transport international de marfuri fondata in 2009. In cei 11 ani de activitatea am reusit sa cream un business sustenabil si o retea de clienti si colaboratori care ne-au permis sa crestem business indiferent de contextul macroeconomic. Cu un parc auto cu 22 de ansambluri si o echipa de aproape 30 de angajati, suntem doar la inceputul drumului.

Filozofia noastra este sa tinem business-ul centrat pe clienti: sa le oferim servicii de clitate, transparenta si proactivitate. Pe scurt, incercam sa le facem viata mai usoara, si bineinteles, sa le simplificam alegerea cand vine vorba de parteneri.

Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Hr Recuiter - Companie Transport

Hr Recuiter - Companie Transport


Candidatul ideal Daca esti o persoana motivata, ambitioasa si dornica sa evoluezi intr-un mediu exigent, divers si stimulativ, ai o atitudine deschisa spre invatare si poti da dovada de implicare si responsabilitate, vino sa cresti impreuna noi.Fluxul de soferi este unul constant, asa ca avem nevoie de o persoana motivata, activa, rabdatoare si muncitoare care sa asigure necesarul de soferi al camioanelor dar si al posturilor vacante care apar pe parcurs. Descrierea jobului Responsabilități:- Participi activ in cadrul procesului de intervievare si selectie a candidatilor impreuna cu managerul de department;- Negociezi pachetul salarial si oferteazi candidatii selectati;- Propuni campanii de recrutare online si offline;- Te implici in activitati de marketing precum: realizare anunturi de recrutare, cautarea a noi canale de recrutare, promovarea job-urilor disponibile;- Participi la sedintele inter-departamentale;- Informezi, periodic, candidatii despre statusul proiectelor de recrutare;
C & C APPROACH TRANSPORT
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.