Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Casa Noastra - 0 posturi vacante

Website: https://www.qfort.ro

Website:https://www.qfort.ro


QFORT inseamna confort, calitate, caldura si soliditate. QFORT este o promisiune de valoare pe care o sustinem cu argumente sigure si concrete. QFORT este marca inregistrata a companiei Casa Noastra.

Casa Noastra este o companie 100% romaneasca, producator national de ferestre si usi termoizolante, infiintata in anul 1995. Prin reputatia echipei de specialisti si calitatea lucrarilor am devenit o companie de referinta in mediul economic din Romania.

Suntem o echipa dinamică și profesionistă formată din mai mult de 1000 oameni, o cifra de afaceri intr-o continua crestere si investitii in ultimii ani de cca. 30 milioane euro, prin care compania opereaza cea mai mare capacitate de productie de ferestre si usi din PVC din Sud-Estul Europei.

Credem in oameni, in puterea lor de a invata si a progresa. Suntem o echipa care intelege ce inseamna grija pentru client si servim interesele acestuia.

Daca vrei sa ne cunosti mai bine poti vizita site-ul nostru www.qfort.ro si daca te-am convins sa te alaturi echipei QFORT trimite-ne CV-ul tau pe adresa de email [email protected]

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.