Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Ccc - 0 posturi vacante

Website: https://ccc.eu/ro/

Website:https://ccc.eu/ro/


Grupul CCC dateaza din prima jumatate a anilor ’90, cand a fost infiintata Compania Comerciala Milek, companie ce se ocupa cu comertul cu amanuntul si cu ridicata al incaltamintei, iar din anul 1996, a dezvoltat primele magazine de franciză sub denumirea comercială „Yellow Foot”. CCC SA reprezinta cea mai mare companie de incaltaminte din Europa Centrala si unul din cei mai mari producatori de incaltaminte din Europa.

Magazinele CCC sunt amplasate in centre comerciale mari sau pe trasee importante de trafic in locatii urbane de prestigiu. Grupul opereaza in principal pe piata poloneza, dar si in tari precum Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Bulgaria, Croatia, Germania, Austria, Elvetia, Rusia si Serbia. Din anul 2019 au deschis chiar si magazine ce functioneaza in regim de franciza in Dubai si Qatar.

In cifre, grupul CCC opereaza peste 1 100 de magazine la nivel international, cu o suprafata de vanzare de peste 600 m cu prezenta in peste 22 de tari din Europa si nu numai. Grupul detine propria fabrica pentru incaltaminte de piele, cu peste 14 000 de angajati si vinde anual 50 de milioane de perechi de pantofi.

Este un magazin multibrand, cu cele mai ample colectii de pantofi si genti in tendinte, la preturi accesibile. Cele mai importante brand-uri in magazinele CCC sunt: Lasocki, Jenny Fairy, Clara Barson, Cesare Cave,Gino Lanetti, Nelli Blu, Nylon Red.

La CCC ne concetram pe dezvoltare si ne propunem sa ne aliniem permanent la asteptarile clientilor prin oferte de produse si servicii potrivite nevoilor sale. Crestem permanent, ne digitalizam si aducem noi tehnologii pentru o experienta unica.

Echipa CCC este una dinamica, plina de energie pozitiva, concentrata pe client si pe dezvoltare continua, vedem potentialul si oferim posibilitati reale de dezvoltare profesionala.

Daca esti o persoana ce isi doreste sa se dezvolte profesional in domeniul comertului, vrei mai mult de la viata, esti pozitiva si gata de a descoperi o lume plina de provocari, alatura-te si creste cu CCC.

Cautam si credem in oameni ca tine!

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.