Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Cellular One - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


S.C. Cellular One S.R.L. a fost infiintata in anul 2002 si obiectul de activitate il constituie comertul si serviciile de telefonie mobila.

Am intrat pe piata online dupa o activitate in comertul si serviciile de telefonie mobila de peste cincisprezece ani, timp in care am dezvoltat o retea de peste treizeci de magazine in judetele: Botosani, Braila, Calarasi, Constanta, Galati, Prahova, Suceava, Iasi, Ialomita, Tulcea, Vaslui, Vrancea si municipiul Bucuresti.

Inca de la inceput Cellular One am colaborat cu Orange Romania in calitate de parteneri. De-a lungul timpului compania s-a dezvoltat intr-un ritm alert si continua in aceasta directie, dovada fiind numarul mare de puncte de lucru in toata tara.

Cu o echipa de profesionisti dedicata, CellularOne a devenit rapid un reper de succes crescand ca notorietate si oferind consumatorilor servicii de calitate in domeniul IT&C, reprezentand la nivel national unul dintre principalii jucatori pe piata de telefonie mobila si accesorii.

De mai bine de un deceniu alaturi de dumneavoastra, suntem aici pentru a va oferi servicii de calitate, produse exceptionale si accesibile.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.