Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Centrul Medical Cardiodent

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Iasi


”Deschis în anul 2011 în zona rezidențială Valea Lupului, Centrul Medical CardioDent și-a căpătat un binemeritat renume prin serviciile medicale de cel mai inalt profesionalism și cel mai bun raport preț-calitate pentru pacienți. Dincolo de tehnologia de ultimă generație și echipa profesionistă, în Centrul Medical Cardiodent vei găsi oameni plăcuți în care poți avea încredere și face acest loc nu doar diferit, dar unic.
Din momentul în care ai intrat pe ușă ești primit călduros, persoana de la recepție se uită în ochii tăi și îți zâmbește călduros, apoi întâlnești medicul dentist care îți inspiră încredere. Dacă stai mai mult aici, te vei simți ca acasă.
Echipa medicală, competentă și experimentată, este coordonată de Dr. Untu Alexandru – medic primar cardiologie și medicina internă, membru al Societății Române și Europene de Cardiologie și Dr. Untu Codrin – medic primar stomatolog, cel mai înalt grad profesional din medicina românească.”
Experiență:
Cuvinte cheie:

Asistent Medical Și Asistent Medical Radiologie

Asistent Medical Și Asistent Medical Radiologie


CENTRUL MEDICAL CARDIODENT
Candidatul ideal Iată care vor fi atribuțiile tale: Întâmpinarea pacienților veniți la programări și prezentarea cabinetului de consultație, blocului operator (după caz), conform Regulamentului Intern; Promptitudinea în răspunsurile solicitate de pacienții și medicii noștri; Contribuția la asigurarea unui climat optim și sigur din cabinet; Informarea medicului cu privire la fiecare modificare apărută în evoluția stării pacientului, semnalată de către acesta Pregătirea materialelor, instrumentarului și aparaturii pentru diagnostic și tratament, stabilite de către medicul specialist

Medici

Medici


CENTRUL MEDICAL CARDIODENT
Candidatul ideal Ce căutăm: medici stomatologi specialiști/rezidenți în an terminal pentru următoarele specialități: protetică, endodonție, parodontologie, pedodonție, chirurgie dento-alveolară, ortodonție medici stomatologi absolvenți sau rezidenți anul I/II pentru internship. Cum știi că ești persoana potrivită? Ești o persoană plăcută, dinamică și dorești să devii cu adevărat profesionist/ă; Ai abilități excelente de comunicare și relaționare cu pacienții și colegii; Atitudinea ta este centrată pe pacienți, fiind în permanență atent/ă la experiența lor în clinica noast
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.