Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Chronostyle International

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti


Povestea Cellini incepe cand primul magazin Cellini a fost deschis in Bucuresti Mall. In cei peste 20 ani de existenta, reteaua magazinelor Cellini a crescut rapid si sigur, devenind liderul incontestabil pe segmentul ceasurilor si bijuteriilor de lux.

Cu un nume inspirat de cel al celebrului bijutier din Italia Renascentista, Benvenuto Cellini, brandul Cellini a luat nastere din dorinta de a oferi romanilor o retea de magazine la nivel occidental unde acestia sa poata gasi ceasurile si bijuteriile unor marci prestigioase, recunoscute international pentru calitatea lor.

Portofoliul Cellini cuprinde marci de ceasuri precum TAG Heuer, Zenith,Cartier, Omega, Breitling, Hublot, Bell&Ross, Rado, IWC,Vacheron Constantin, Longines, Tissot, Swatch, la care se adauga renumite branduri de bijuterii: Crieri, Leo Pizzo,Casato, Furrer Jacot, Meister, Maria Granacci, Eva Nobile, Carezze, Dogma.

Experiență:
Cuvinte cheie:

Asistent Vanzari

Asistent Vanzari


CHRONOSTYLE INTERNATIONAL
Candidatul ideal Esti pasionat de ceasuri si bijuterii? Iti plac oamenii si vrei sa patrunzi sau sa te dezvolti in domeniul vanzarilor? Daca ai: Experienta in vanzari; Studii medii absolvite; Cunostinte Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Outlook); Cunostinte de limba engleza (nivel mediu scris si vorbit); Abilitati bune de comunicare si negociere; Orientare catre client si catre calitatea serviciilor prestate. Alatura-te echipei noastre! Recrutam persoane care sa lucreze full time in magazinele noastre din Bucuresti.Descrierea jobului Misiunea ta este sa: Identific
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.