Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Cmc Moto Class Company - 0 posturi vacante

Website: https://www.atvrom.ro

Website:https://www.atvrom.ro


Cu dedicare, pasiune, dorinta puternica de a incuraja investitia timpului liber in activitati ce exista pentru a declansa adrenalina, ATVRom se concentreaza pe promovarea domeniului motorsport in Romania si a unui stil de viata liber si lipsit de constrangerile cotidianului.
Inca de la inceput, din 2006, cu rabdare si atentie am incercat de-a lungul anilor sa fim in asentimentul clientilor nostri, sa oferim fiecaruia produsul potrivit asteptarilor si sa fim la dispozitie oricand a fost nevoie de noi. Cu timpul, ca urmare a dezvoltarii pietei de profil si a cererii pe segmentul utilitar am venit in intampinarea clientilor si cu produse inovative neconventionale, depasind sfera produselor de agrement.
Comunicarea si construirea unor relatii de calitate si de lunga durata sunt esentiale pentru noi, astfel ne straduim zi de zi sa oferim clientilor nostri, pe langa o gama variata si completa de produse de la producatori de renume international precum Can-Am, Sea-Doo, Spyder, Kawasaki, Aprilia, Yamaha, Indian Motorcycle, Vespa, CF Moto, Linhai, Polaris si altii, si cea mai buna experienta de cumparare si asistenta completa pentru clientii nostri.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.