Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Comau Romania

Website: http://www.comau.com
Locuri de munca disponibile in: Oradea

Website:http://www.comau.com


COMAU este lider mondial dovedit în sisteme de manufacturare avansate, soluții de automatizare inovatoare și servicii, specializată în prelucrare și montaj linii de sudură și asamblare caroserie, prelucrare și asamblare tren de acționare și de rulare, robotică şi mentenanță, precum şi în sisteme avansate de producție şi servicii de mediu pentru o gamă largă de sectoare industriale.
Având sediul central în Torino, Italia, cu o rețea internațională ce se extinde în 17 țări, cu peste 12,600 de angajați, în 33 de locații, COMAU utilizează ultimele tehnologii și procese pentru a furniza sisteme avansate la cheie, care în mod constant depăşesc aşteptările clienţilor săi.

COMAU iti ofera sansa de a face parte dintr-un mediu multicultural si dinamic cu focus pe inovatie. Poti avea oportunitatea de a te dezvolta profesional si de a tinti spre excelenta. Marea echipa COMAU priveste catre viitor cu entuziasm si pasiune si e in permanenta deschisa la noi provocari.

Aplicand la acest post vă exprimați acordul expres și neechivoc ca aceste date să fie prelucrate de compania Comau România S.R.L. Prelucrarea datelor se va face în scopul selectării în vederea angajării dumneavoastră în compania noastră. Ne angajăm să vă protejăm datele și să vă respectăm dreptul la intimidate și la protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal. Compania Comau România S.R.L. a implementat măsuri adecvate care să securizeze prelucrarea datelor dvs. personale, care vor fi stocate doar dacă veți fi selectat pentru încheierea contractului individual de muncă sau pentru o altă durată doar având consimțământul dumneavoastră. Potrivit Regulamentului nr.679/2016, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau ștergerea acestora (în măsura în care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrării sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării și de a depune o plângere în fata autorității în domeniu. În categoria datelor personale intră orice informații privind o persoană fizică identificată sau identifiabilă: nume, prenume, număr de identificare etc. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de către Comau România S.R.L. vă rugăm să vă adresați persoanelor responsabile cu protecția datelor la adresa recrutare@comau.com
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Electricieni Asamblare Dulapuri Electrice

Electricieni Asamblare Dulapuri Electrice


COMAU ROMANIA
Candidatul ideal Obligatoriu studii medii de specialitate sau Curs de calificare sau curs de perfecţionare / specializare de electrician Sa cunoasca noţiuni elementare şi generale de electrotehnica si pneumatica, sa poata citi independent o schema electrica complexa Sa aiba capacitatea de a lucra in echipaDescrierea jobului Ce lucreaza electricianul in fabrica: Monteaza si echipeaza electric/ pneumatic dulapuri electrice de comanda sau de forta ce ulterior alimenteaza /comanda linii automatizate; Electricianul cunoaste denumirea, destinaţia, construcţia şi principiul de bază al
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.