Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Comdata Service

Website: http://www.comdataromania.ro
Locuri de munca disponibile in: Galati, Tecuci

Website:http://www.comdataromania.ro


Comdata Group Romania, membra a grupului COMDATA, detine in Romania 7 puncte de lucru in Bucuresti, Craiova, Constanta, Galati, Pitesti, Braila si Buzau.
La nivel global Comdata detine centre in Europa (Italia, Spania, Franta, Cehia, Turcia si Romania) cat si in America de Sud si America Centrala.

Cu peste 2000 de angajati in Romania, Comdata se numara printre companiile de prestigiu pe piata de call center romaneasca.
www.comdataromania.ro
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Operator Back Office/​call Center - Lb.​ Spaniola - Galati

Operator Back Office/​call Center - Lb.​ Spaniola - Galati


COMDATA SERVICE
Candidatul ideal Comdata Group Romania, companie multinationala de prestigiu, unul din leaderii de piata in sectorul BPO, este in cautarea de noi colegi pentru sediul din Galati. Daca vorbesti limba Spaniola si stii sa folosesti calculatorul, vino in echipa noastra! Cerinte: - Limba spaniola la nivel avansat (scris si vorbit); - Cunostinte minine operare pc; - Disponibilitate de lucru conform unui program flexibil; - Disponibilitate de lucru atat de la birou cat si de acasa; - Conexiune stabila la internet la domiciliu; - Punctualitate, spirit de echipa, atitudine pozitiva, orientare
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.