Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Compania Indiilor Orientale Prod

Website: www.cio.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Ilfov

Website:www.cio.ro


Compania Indiilor Orientale este o companie romaneasca, ce dateaza din anul 1995, fiind unul din principalii jucatori pe piata condimentelor.
Beneficiind de o noua si moderna fabrica in Pantelimon, Romania si de materii prime atent selectate de la cultura si pana la produsul final, CIO ofera produse de o inalta calitate asigurand cel mai bun raport pret calitate.
In portofoliul companiei se afla sute de produse din categoriile: condimente, plante aromatice si amestecuri de plante, amestecuri de condimente, ingrediente cofetarie/ patiserie, mustaruri, baza mancaruri, etc.
Departament:
Cuvinte cheie:

Inginer Electromecanic

Inginer Electromecanic


COMPANIA INDIILOR ORIENTALE PROD
Candidatul ideal Cautam un Inginer electromecanic care sa se alature echipei noastre. Candidatul trebuie sa aiba cunostinte temeinice in domeniul electromecanicii, electronicii, automatizarilor, pneumaticii si hidraulicii .Descrierea jobului Efectuarea lucrarilor de intretinere si reparatii cu caracter electromecanic, electronic, automatizari, pneumatic si hidraulic a liniilor de ambalare automata din sectiile de productie. Cerinte: -Studii superioare: Facultatea de electrotehnica, electronica, automatizari, mecanica; -Cunostinte temeinice in domeniul electromecanicii, electronicii, auto
Departament:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.