Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Compexim - 0 posturi vacante

Website: http://www.nerado.ro

Website:http://www.nerado.ro


Cel mai nou service auto autorizat de Registrul Auto Roman pentru executarea operatiilor de reparare si intretinere pentru toate marcile de autoturisme.

Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor sai reprezinta obiectivul principal al companiei .

In domeniul calitatii, preocuparile companiei privind promovarea unor solutii globale pentru satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor s-au manifestat prin implementarea unui sistem de management al calitatii certificat conform SR EN ISO 9001:2001. Aceasta certificare impune desfasurarea tuturor activitatilor pe baza de proceduri si instructiuni de lucru, care sunt in permanenta actualizate si imbunatatite in concordanta cu cerintele pietei si ale mediului de afaceri.

Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autoturism este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Acordam o mare atentie controalelor interfazice si celui final al operatiilor executate, astfel incat sa avem certitudinea remedierii tuturor defectiunilor si sa asiguram siguranta in exploatarea ulterioara a autoturismelor.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.