Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Confer Group - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


CONFER GROUP SRL (www.confergroup.ro) este de peste 19 ani un partener eficace, calificat, de incredere, care a oferit solutii pentru executia corespunzatoare a diverselor proiecte de geniu civil contractate.

Compania a implementat si mentine Sistemul de Management Calitate si Mediu in conformitate cu standardele EN ISO 9001/2015 si EN ISO 14001/2015, certificate de SRAC CERT SRL .

Pentru executia lucrarilor de geniu civil , respectiv lucrari de constructii a cailor ferate de suprafata si subterane / constructia de poduri si tuneluri CONFER GROUP SRL detine Autorizatie de Furnizor Feroviar si Agremente Tehnice Feroviare , emise de Autoritatea Feroviara Romana (A.F.E.R.).

Personalul calificat, logistica si managementul eficient reprezinta avantaje competitive care ne-au ajutat sa ne dezvoltam operand intr-un domeniu specializat in care detinem cunostintele necesare pentru a elabora in perioade scurte de timp oferte tehnico-financiare in termenii ceruti de beneficiari si pentru a executa in totalitate un proiect cu seriozitatea conditiilor contractului de tip F.I.D.I.C. (International Federation of Consulting Engineers) si al normelor nationale / europene de achizitie publica de lucrari si prestari de servicii.

Domenii principale de activitate : lucrari de geniu civil, lucrari speciale de constructii, constructii de cladiri, lucrari de finisare.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.