Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Interbrands - 1 posturi vacante

Website: http://www.interbrands.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:http://www.interbrands.ro


Să ne cunoaștem!

V-ați întrebat vreodată cum ajung pe rafturi produsele Pampers, Ariel, Oral-B, Duracell, RioMare, Pringles, Dolce&Gabbana, BOSS, Wella, Londa? Cine este responsabil de vânzarea și livrarea acestora către clienti?

Noi suntem!

Faceți cunoștință cu distribuitorul FMCG Interbrands Orbico. Acoperim o gamă largă de brand-uri cunoscute la nivel mondial, de la produse de îngrijire ale părului la produse alimentare și nealimentare. Cu o echipă de experți profesioniști pasionați, oferim soluții complete de afaceri pentru vânzări, servicii logistice și brand management pentru mărcile din portofoliul nostru. În viața noastră de zi cu zi suntem conduși de misiunea, viziunea și valorile noastre.

Despre noi!

In Romania Grupul Orbico are 4 companii:

- Orbico Romania - www.orbico.ro
- Orbico Beauty - www.orbicobeauty.ro
- Professional Brands - www.professionalbrands.ro
- Interbrands - www.interbrands.ro

Nu ezitati sa ne URMARITI!

Departament:
Cuvinte cheie:

Digital Marketing Specialist - Salon Professional

Digital Marketing Specialist - Salon Professional


Scurta descriere a companiei Interbrands Orbico este cel mai mare distribuitor de produse FMCG și Beauty din România, parte a Grupului Orbico, cel mai mare distribuitor din Europa, cu o prezență activă în 24 de țări.Avem peste 200 de branduri în portofoliul nostru și peste 30 000 de clienți în România.Aducem valoare partenerilor noștri prin soluțiile digitale și logistice pe care le oferim, printr-o gamă largă de produse de calitate și o viziune bazată pe performanță. Cerinte We are looking for people who have:• Working experience as an onsite Digital Marketing & Performance Specialist in B2C or B2B ecommerce, or for the online leg of an omni-channel business or for a marketplace. Proven experience in performance marketing and lead generation;• 3-5 years professional experience in beauty/retail/FMCG and ecommerce is advantage;• Experience in SEO and SEM;• Experience in data analysis and reporting;• Experience using content management systems;• Knowledge of promotional tools and onl
Interbrands
Departament:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.