Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Connect Media Agency

Website: https://www.connectmedia.ro/
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:https://www.connectmedia.ro/


Connect Media este o agenție de strategie vizuală și marketing digital care oferă o fundație solidă pentru brand-urile naționale și internaționale.

Noi ajutăm companiile să stabilească vârful pe care vrea să îl cucerească și le oferă ruta optimă pentru a ajunge acolo sus.

Am creat brand-uri de la zero. Am dezvoltat magazine online intuitive și cu funcționalități de ultimă generație. Am lucrat în campanii de social media pentru evenimente culturale și edituri. Am setat și optimizat campanii de Google AdWords pentru nume mari din retail. Am creat conținut proaspăt și relevant și l-am complementat cu design original și creativ.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Ppc Social Media

Ppc Social Media


CONNECT MEDIA AGENCY
Candidatul ideal Bună, cunoscător de PPC și Social Media! Dacă citești asta, înseamnă că la Connect Media avem un loc confortabil pentru tine! Suntem o agenție de strategie vizuală și marketing digital. Lucrăm cu companii medii și mari și le oferim strategii pe termen lung, o planificare sănătoasă și vizibilitate 100% a ce trebuie să facă și a rezultatelor obținute. Dacă ești interesat de noi, atunci citește mai jos.Descrierea jobului Cum ne-am dori să fii: bine organizat și cu degete ermetice: nimic nu-ți scapă printre ele pasionat de ce faci dispus(ă) să înveți mereu ceva no
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.