Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Conseil En Entreprise

Website: https://todos-company.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:https://todos-company.ro


Conseil En Entreprise este una dintre companiile de top din Romania, colaboratorii din cadrul acesteia avand o experienta in ceea ce priveste serviciile profesionale de consultanta pentru accesarea fondurilor nerambursabile,consultanta in afaceri, audit, consultanta fiscala.

Printre clientii nostri se numara atat persoane publice din Romania sau de business, cat si companii de succes.

Oferim acelasi nivel de servicii tuturor campaniilor noastre, adica aceiasi specialisti: strategi, analisti, scriitori si editori.

Valorile si principiile noastre sunt cheia performantei si cooperari:

Relatia cu clientul: Intelegerea clientului si a nevoilor acestuia sunt principalul nostru obiectiv. Ne propunem inca de la primul contact sa dezvoltam o relatie bazata pe incredere si loialitate reciproca.

Performanta: Oferim servicii performante si materiale publicitare profesioniste, care le permit clientilor nostri sa lupte de la egal la egal cu cei mai mari competitori de pe piata si sa-i faca vizibili si relevanti pentru publicul lor tinta.

Raspundere: Ne asumam un rol activ in gasirea celor mai relevante solutii pentru afacerea ta si te ajutam constant pentru a atinge cele mai bune rezultate.

Integritate: Suntem echilibrati, corecti, onesti. Transparenta este un principiu de la care nu putem devia niciodata in campaniile noastre. Integritatea si stabilitatea este ceea ce orice client isi poate dori de la agentia cu care lucreaza.

Colegialitate: Suntem tineri, suntem pasionati de ceea ce facem si ne pregatim constant pentru a fi in tema cu toate noutatile. Nu sunt doar partenerii tai, suntem colegii tai, prietenii tai. Lucram in aceeasi echipa!

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Internship Consultant Fonduri Europene

Internship Consultant Fonduri Europene


CONSEIL EN ENTREPRISE
Candidatul ideal Ne extindem echipa de consultanți juniori la birourile din București. Pentru pregătirea si acomodarea cu cerintele postului alocam o perioada de training intern de o luna, in care vom invata, vom pune in practica si vom desfasura activitati interactive. Scopul acеstui program еste аcеla de а ofеri аbsolvеntilor si studеnților interеsаți dе domеniul afacerilor o experiență dе lucru într-o firma de consultanta. Stаgiul еstе o аplicațiе prаctică a informatiilor si materialelor pe care le punem la dispozitie. Candidatul ideal - Studii superioare in desfasurare; - Abilitati
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.