Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Consultech Industrial Supplies - 0 posturi vacante

Website: http://www.consultech.ro

Website:http://www.consultech.ro


Ne bucuram sa te cunoastem draga candidat!
Cine suntem noi?
Experiența Consultech pe piața din România a început în anul 2005, când compania noastră devine reprezentantul oficial EWK pentru Europa de Est. EWK este și astăzi unul dintre cei mai importanți producători de echipamente industriale de răcire a apei si condensare gaze.
Evoluția Consultech a însemnat adaptarea la cerințele dinamice și diverse ale mediului industrial romanesc prin oferirea de soluții tehnice pretabile domeniilor petro-chimic, metalurgic, alimentar, farmaceutic, de tratare a apelor potabile și reziduale. Extinderea portofoliului de produse s-a realizat treptat, fără a pierde identitatea inițială a specializării noastre.
Datorită rigurozității tehnice a specialiștilor Consultech, gestionăm proiecte cu un grad ridicat de complexitate, fiind un partener fiabil pentru clienții noștri.
Numele mărcilor reprezentate, printre care se numără EWK – turnuri de răcire si condensatoare evaporative, Flottweg – centrifuge și decantoare, Sumitomo – motoreductoare si transmisii industriale, sunt cartea noastră de vizită și garanția profesionalismului și a calității.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.