Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Continental Consulting - 0 posturi vacante

Website: https://www.totalconvert.ro/

Website:https://www.totalconvert.ro/


Am creat conceptul TotalConvert din dorința de a oferi un cadru civilizat și sigur de tranzacționare a produselor electronice second hand.

În cei peste 6 ani de funcționare am vândut peste 50.000 de produse second hand de calitate și am cumpărat un număr similar, investind atent în relația cu clientii și servicii suport. Prețuim fiecare client și ne stăduim să asigurăm experiențe pozitive. Analizând review-urile de pe Google si Facebook, noi credem că suntem pe drumul cel bun.

Fie că ai nevoie de un gadget simplu sau unul de ultimă generație, avem produsul potrivit pentru tine. Misiunea noastră este să facem ultima tehnologie accesibilă, astfel că ne asigurăm că avem prețuri excelente.

Vă invitam să vizitați magazinele noastre din zona Dristor (bulevardul Camil Ressu nr 4), sau Gara de Nord (Calea Griviței 142) unde aveți posibilitatea de a testa și cumpăra telefoane, tablete, laptopuri, aparate foto, televizoare, ceasuri, console și multe altele.

Produsele trec printr-un proces semi-automat de testare, ce cuprinde la telefoane peste 30 de puncte de verificare și recondiționate la nevoie, pentru ne asigura că funcționează în parametri optimi.

Oferim drept de retur la toate produsele electronice în 20 de zile după achiziție, indiferent de motiv și garanție de 12 luni.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.