Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Coriolan Impex

Website: www.coriolan-distributie.ro
Locuri de munca disponibile in: Iasi, Vaslui

Website:www.coriolan-distributie.ro


Coriolan este o companie cu peste 25 de ani de activitate in domeniul distributiei de produse cosmetice, detergenti si a produselor de infrumusetare.
Distribuim produse de renume - Nivea, L'Oreal, Garnier, Ficosota ( Savex, Semana); Sarantis ( Fino, B.U., Denim, STR-8), Londa, Alfaparf in peste 5000 de clienti din zona Moldovei , Brasov si Alba Iulia.
Pentru a reusi in acest mediu am inchegat un colectiv de peste 200 de salariati pregatiti, referindu-ne atat la echipele de vanzari, la echipa de logistica, cat si la personalul administrativ si de conducere.
Suntem in continua crestere si cautam tot timpul oameni pregatiti, cu experienta si dornici de afirmare intr-o echipa profesionista.

*** Doar candidatii care se potrivesc descrierii solicitate vor fi contactati in vederea stabilirii unui interviu.
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Reprezentant Vanzari - Iasi,​vaslui -londa Professional

Reprezentant Vanzari - Iasi,​vaslui -londa Professional


CORIOLAN IMPEX
Candidatul ideal - Ai experienta in vanzari minim 2 ani ? - Esti o persoana organizata, eficienta si orientata spre rezultat? - Ai o gandire pozitiva? Esti o fire energica? - Ai reale calitati de comunicare si negociere in afaceri? - Cunosti piata de afaceri(comert) locala? Daca te potrivesti conditiilor de mai sus, aplica pentru un job in echipa Coriolan.Descrierea jobului Cautam un coleg/colega cu experienta pe segmentul produselor cosmetice profesionale utilizate in saloanele de infrumusetare. Sarcini si atributii: - promovarea si comercializarea produselor catre clienti - gama L
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.