Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Cosmopolit Development

Website: www.kaon.ro
Locuri de munca disponibile in: Brasov

Website:www.kaon.ro


Descrierea companiei

Conceptul Cosmopolit a luat naștere în anul 2014. Atunci, calitatea, frumosul și aprecierea pentru lucrul bine făcut ne-au servit drept suport. Iar astăzi, ani mai târziu, fundamentul este același. Doar că am adăugat un strat de care suntem mândri: valoarea premium a unui stil de viață frumos și sigur.

Ne-am asumat o misiune de la care nu suntem dispuși să ne abatem. Și este una de lungă durată, care ignoră crizele, toane din piață sau tentația scurtăturilor: Oferim cea mai bună experiență de real estate din România. Această misiune, pe care toți partenerii, clienții și colegii noștri o cunosc în ceea ce ne privește, vine cu un set de promisiuni:

-respect pentru calitate
-angajament neclintit față de valorile premium
-valoare intrinsecă (și rară) a proiectelor

Proiectele arhitecturale Cosmopolit Architecture and Design reflectă cunoștințele cumulate de-a lungul timpului despre modul în care oamenii și organizațiile folosesc locul și spațiul. Lucrăm în colaborare cu clienții, comunitățile și utilizatorii finali pentru a crea imobile funcționale pe toate nivelurile, atât în interior cât și în exterior, iar apoi le livrăm pe piață cu un standard înalt de servicii și calitate.
Cuvinte cheie:

Interior Designer

Interior Designer


COSMOPOLIT DEVELOPMENT
Candidatul ideal Cerințe: Cautam Interior Designer! studii superioare în domeniu (Facultatea de Arhitectură/Design interior) portofoliul de prezentare prezintă un avantaj abilități de comunicare și coordonare este necesară localizarea în Brașov softuri necesare: unul dintre cele de mai jos 3ds studio max/vray Lumion Google SketchupDescrierea jobului Atribuții: dezvoltă conceptele interioare coordonează comunicarea între părțile implicate în proiect realizează prezentările 3D ale conceptelor stabilite

Arhitect

Arhitect


COSMOPOLIT DEVELOPMENT
Candidatul ideal Cautam Arhitect! Cerințe: Studii superioare în domeniu (Facultatea de Arhitectură); Experiența în domeniul REZIDENȚIAL este obligatorie; Abilități de comunicare și coordonare; Este necesară localizarea în Brașov; Softuri necesare: Archicad, Autocad. Aplică dacă: Îți place tot ceea ce este legat de real estate de la design și arhitectură până la construcție și dezvoltare; Ești motivat să te dezvolți și să evoluezi în cadrul unei companii în plină expansiune; Îți place să inspiri, să motivezi și să crești oamenii cu care lucrezi; Ești o persoană ori
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.