Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Cramele Cotnari - 0 posturi vacante

Website: http://www.cramelecotnari.ro

Website:http://www.cramelecotnari.ro


Podgoriile de la Cotnari reprezinta rodul unei indeletniciri stravechi vini-viticole. Dragostea localnicilor pentru creșterea și rodul viței de vie ne-a învățat să prețuim fiecare boabă de strugure purtătoare de soare și să împărtășim cu ceilalți bucuria vieții.
Drumul vinului este lung, dar plin de recompense. Avem permanent grijă de cele peste 1.700 de hectare cu plantații de vita de vie prin lucrări agricole performante. Specialiștii noștri lucrează în laboratoarele combinatului sau în vii, pentru obținerea unor noi soiuri de viță de vie și a unor noi cupaje de vinuri.
Podgoria Cotnari este cunoscuta in special pentru soiurile traditionale albe: Grasa de Cotnari, Tamaioasa Romaneasca, Feteasca Alba si Francusa, carora li se alatura Busuioaca si Feteasca Neagra, pentru soiurile roze si rosii. Adunam laolalta experienta si istoria Cotnari cu inovatia si excelenta Casei de Vinuri Cotnari, pastram bine secretele de vinificare si pricepere pentru a oferi clientilor un vin desavarsit si de calitate. In fiecare sticla de vin Cotnari se simte mostenirea si recunostinta pentru rod.
Compania noastră va alege întotdeauna calitatea în detrimentul cantității. În vinoteca noastră, organizată pe criterii științifice, păstrăm cele mai reușite colecții, începând din anul 1956.

“Degustati….si ascultati povestea vinului….”
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.