Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Datacor

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti


Datacor este o companie 100% românească. Suntem un integrator de soluții inovative de comunicații, securitate și electrice, operând în segmentele office, retail și industrial.

Compania este prezentă în trei orașe din România: Bistrița, unde avem sediul administrativ și logistic, București - sediul secundar și logistic și sediul din Cluj, care funcționează ca punct de prezență și logistic.
Întreaga activitate Datacor are la bază un set de valori care ne ajută să construim parteneriate de succes și de lungă durată cu clienții noștri.
Calitatea - Serviciile și produsele oferite se ridică la standarde ireproșabile de calitate.
Inovația - Credem în puterea inovației de a face diferența pe o piață concurențială și de aceea promovăm noile tehnologii și producătorii inovativi.
Onestitatea – Construim fiecare proiect pornind de la încredere reciprocă cu partenerii noștri. Promptitudinea – Luăm în serios nevoile clienților noștri și le tratăm cu prioritate.

La Datacor, credem cu tărie că valoarea companiei noastre stă în oamenii care o reprezintă. De aceea, investim constant în pregătirea și calificarea echipei și în obținerea celor mai prestigioase certificări. Reușim astfel să transformăm proiectele cu o complexitate ridicată în obiective îndeplinite cu succes.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Project Manager Instalatii

Project Manager Instalatii


DATACOR
Candidatul ideal · Studii superioare tehnice finalizate, in domeniul instalatiilor; · Experienta de minim 3 ani in domeniul instalatiilor electrice, de climatizare, incalzire si sanitare (o experienta cat mai vasta constituie un avantaj), si de minim 7 ani in munca; · Experienta in proiecte de dimensiuni mari si complexe; · Specializare si experienta in Project Management si in derularea contractelor de instalatii; · Experienta in utilizarea bugetelor, analiza P&L, furnizori si subcontractori; · Persoana metodica, riguroasa, atenta la detalii si calitate; · Usurinta si claritate in comun
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.