Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Dazz Group - 0 posturi vacante

Website: www.forsmartcars.ro

Website:www.forsmartcars.ro


DAZZ GROUP este distribuitor de statii radio, antene si accesorii CB (Citizen Band), precum si distribuitor al unei game variate de accesorii si gadget-uri auto. De-a lungul a peste 14 ani am reusit sa ne impunem pe piata prin calitatea produselor si serviciilor, seriozitate si actualitate.

Dispunem de un laborator service in domeniul echipamentelor radio CB cu aparatura Motorola/IFR/HP Agilent, in care nu doar asiguram reparatii, ci si imbunatatim substantial produsele noi trimise in teste de catre furnizorii nostri.

Dazz Group detine exclusivitatea distributiei in Romania pentru majoritatea produselor comercializate cat si exclusivitate in Europa pentru o parte dintre acestea.

Segmentul vast de piata de care ne bucuram in momentul actual este rezultatul unei foarte bune colaborari cu clientii cat si al extinderii continue a portofoliului de produse cu ultimele noutati in domeniu.

Notorietatea de care dispunem va ofera oportunitatea de a va dezvolta personal si profesional si de a va construi relatii benefice pe termen lung.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.