Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Deco Plast - 0 posturi vacante

Website: www.decoplast.ro

Website:www.decoplast.ro


Societatea DECO a fost înființată în anul 2004 ca producător de tâmplărie în PVC, având ca obiective continua dezvoltare și îmbunătățire a serviciilor oferite clienților prin intermediul tehnologiei de ultimă generație și profesionalismul angajaților săi.

O dată cu experiența acumulată în peste 11 ani de activitate pe piața românească, cu o rețea amplă de distribuție pe întreg teritoriul țării și actualmente cu un proiect în desfășurare pentru exportul în Uniunea Europeană, fiind o echipă tânără și dinamică, cu o pregătire profesională superioară, asigurând permanent construirea de tâmplărie termoizolantă la cel mai înalt standard de calitate, care să reprezinte pentru clienți superlativul în termeni de confort, siguranță și utilitate.

Produsele noastre sunt în topurile analizelor de eco-eficiență, materialul cadru putând fi 100% reciclat. Luând în calcul longevitatea, ușurința cu care pot fi întreținute și costurile reduse ale investiției, dat fiind ciclul de viață, gama de produse pe care v-o punem la dispoziție este soluția ideală de care aveți nevoie, beneficiind de eficiența energetică remarcabilă de care acest material de înaltă calitate dă dovadă, gamei de culori versatile, ușurinței cu care este întreținut și durabilități.

Sistemele noastre demonstrează cum tehnologii avansate pot aduce mai aproape de dumneavoastră atât beneficii practice cât și design atrăgator, asigurând protecție eficientă împotriva frigului și a altor condiții meteorologice nefavorabile, a zgomotului, dar și a unor eventuale tentative de fraudă, resepctând totodată conservarea resurselor naturale.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.