Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Dentop Expert - 0 posturi vacante

Website: http://www.dentop.ro

Website:http://www.dentop.ro


Clinica de Implantologie dentară DentOP a fost înființată în anul 2021 și reprezintă singura clinică din România acreditată de Zaga Centers, rețeaua internațională de medici specializați în chirurgie orală și implantologie, cu sediul în Barcelona.

Rezolvăm chiar și cele mai complexe cazuri clinice și suntem recunoscuți pentru intervențiile de succes cu implanturi dentare. Ne îngrijim de sănătatea dentară a sute de pacienți și ne asigurăm că au parte de servicii stomatologice de top. Misiunea noastră este să-i ajutăm pe oameni să-și recapete dantura oricât de complex este cazul lor clinic și să le redăm zâmbetul cu ajutorul implanturilor dentare.

În cadrul clinicii DentOP ,peste 10.000 de implanturi au fost inserate și peste 3.500 de pacienți fericiți pot zâmbi datorită procedurilor noastre stomatologice. Dr Cazacu Corrado este Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară și fondator al clinicii DentOP.

Valorile DentOP sunt inovație, excelență în serviciile stomatologice, profesionalism și spirit de echipă. Îmbunătățim calitatea vieții pacienților noștri și le oferim suport medical cu ajutorul medicilor specialiști. Dorința noastră este ca DentOP să devină principala alegere a pacienților în materie de servicii stomatologice la standard înalt.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.