Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Desio Studio - 0 posturi vacante

Website: https://itsprivate.ro

Website:https://itsprivate.ro


It’s private design este studioul de arhitectură de interior și design interior, parte a masterbrandului it’s private și care oferă soluții impecabile, 100% implementabile, pentru proiecte horeca, spații office, de store, expo și proiecte rezidențiale premium.

Stilul preponderent pentru care se remarcă proiectele it’s private design este unul care reflectă nevoile personale și ale brandurilor de afaceri private. Este un stil mereu în trend dar întotdeauna atemporal.

Atuul reprezentativ al studioului este atenția la detalii dovedită prin proiectele impecabile tehnic. Reprezentativ pentru studio este realizarea de concepte artistice în stilul contemporan eclectic cu tendințe ușor minimaliste. Fiecare soluție este un concept inedit, deosebit estetic cât și foarte coerent funcțional, util și perfect detaliat tehnic. Experiența profesională și background-ul în arhitectură permit studioului un melanj între interior design cu design decorativ și arhitectură de interior.

Abordarea este una complementară, care mixează crearea unui concept estetic mereu actual și deosebit, cu realizarea unui proiect tehnic 100% implementabil, detaliat și complet. Împreună realizând un rezultat constant în trend și pertinent tehnic.

Modalitatea de lucru este una transparentă, în permanentă conexiune și raportare la caracteristicile și nevoile definitorii spațiului și utilității sale.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.