Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Dicor Land

Website: https://www.dicorland.ro/
Locuri de munca disponibile in: Braila, Galati

Website:https://www.dicorland.ro/


Dicor Land este furnizorul de utilaje agricole, piese, soluții tehnice, service și servicii de finanțare necesare realizării performanței în agricultură.

De peste 9 ani Dicor Land se remarcă prin deosebita seriozitate și dedicare pentru tot ceea ce înseamnă fenomenul agricol. Compania noastră a dezvoltat în această perioadă, un model de afacere pornind de la cerințele și exigențele clienților săi.

La Galați vă așteptăm în cel mai mare parc de utilaje agricole, întins pe o suprafață de 25.000 mp, cu peste 600 de utilaje noi, în stoc. Motivația lucrului bine făcut, dar și dorința noastră de a fi aproape de fermieri, ne-a făcut să deschidem un al doilea parc de utilaje la Iași, care să asigure agricultorilor din nordul Moldovei echipamentele necesare, cu livrare imediată.

Produsele de înaltă calitate, rapiditatea în ofertare și livrare, dar și consilierea gratuită pe care o oferim clienților printr-un personal tânăr, dinamic și profesionist, au facut din compania noastră unul dintre cei mai importanți parteneri pentru fermierii care își doresc o soluție aplicată pentru dezvoltarea afacerii.

Dicor Parts este importator și distribuitor de piese de schimb, accesorii și consumabile pentru toate tipurile de utilaje și brand-uri: tractoare, semănători, scarificatoare, pluguri, combinatoare, atomizoare, prese de baloți, sisteme de irigații etc.

Dicor Land dorește să fie partenerul dumneavoastră de încredere și să vă furnizeze soluții aplicate și de calitate pentru dezvoltarea afacerilor.

*** Avem încheiate parteneriate cu furnizori de servicii financiare ce garantează clienților termene și condiții extrem de atractive: BNP Paribas, Unicredit Leasing, Trust Leasing.

*** Partenerii noștri pentru achiziția de utilaje agricole noi sunt: Maschio Gaspardo, Irtec, Olimac, Madara, Mecanica Ceahlău, Pronar, Stoll, Köckerling, Zanon, APV.

Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Marketing Grup Manager

Marketing Grup Manager


DICOR LAND
Candidatul ideal Pentru poziția de Marketing Manager căutăm un coleg vesel și creativ, cu cunoștințe solide în domeniul marketingului tradițional și o foarte mare deschidere către marketingul online și PR, capabil să contribuie substanțial la dezvoltarea strategiilor companiei. Te rugăm să nu aplici DACĂ: nu ai experiență relevantă în marketing – ne dorim specialiști, care să ne ajute să devenim cât mai prezenți atât în online, cât și în offline; nu ai experiență în people management – suntem cu toții diferiți și vrem să colaborăm astfel încât să atingem cele mai bune rezultate; nu
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.