Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Dinamic 92 Distribution Srl - 10 posturi vacante

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Piatra Neamt, Roznov, Voluntari


Dinamic 92 Distribution SRL este o companie infiintata in 1992 avand ca principala activitate distributia nationala de anvelope, consumabile auto, materiale pentru constructii si amenajari interioare. In cei 30 ani de existenta, politica firmei a fost orientata catre identificarea si satisfacerea nevoilor clientilor sai printr-un proces continuu de largire a gamelor de produse oferite, la un raport pret/calitate cat mai competitiv. Sediul central al firmei Dinamic 92 este in Piatra Neamt, activitatea de distributie fiind completata prin cele 5 puncte de lucru din Piatra Neamt, Bucuresti, Constanta, Timisoara si Cluj.
Cuvinte cheie:

Lucrator in depozit distributie/​ receptie si pregatire marfa

Lucrator in depozit distributie/​ receptie si pregatire marfa


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea jobului- asigura activitatea depozitului din cadrul punctului de lucru Piatra Neamt-Savinesti (NU este obligatorie experienta, deoarece oferim posibilitatea noilor angajati sa invete totul de la zero);- asigura fluxul de intrari-iesiri marfa conform regulilor interne;- participa la inventarul scriptic sau faptic;- asigura mentinerea produselor aflate in gestiune intr-o ordine bine definita. Candidatul ideal- seriozitate, corectitudine, acuratete, implicare, perseverenta; organizare, disponibilitate de a munci;- spirit de echipa;- experienta intr-un depozit de distributie reprezinta un avantaj. Beneficii Oferite:- mediu de lucru placut;- colaborare cu o echipa profesionista;- posibilitate de dezvoltare profesionala.. Programul de lucru este L-V: 08.30-17.00 cu pauza de masa de jumatate de ora inclusa.Transportul angajatilor din Piatra Neamt la locul de munca este asigurat cu masinile societatii.Contractul de munca se semneaza pe perioada nedeterminata.
DINAMIC 92 Distribution SRL

Lucrator in depozit distributie/​ receptie si pregatire marfa

Lucrator in depozit distributie/​ receptie si pregatire marfa


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea jobului- asigura activitatea depozitului din cadrul punctului de lucru Bucuresti-Stefanestii de Jos (NU este obligatorie experienta, deoarece oferim posibilitatea noilor angajati sa invete totul de la zero);- asigura fluxul de intrari-iesiri marfa conform regulilor interne;- participa la inventarul scriptic sau faptic;- asigura mentinerea produselor aflate in gestiune intr-o ordine bine definita. Candidatul ideal- seriozitate, corectitudine, acuratete, implicare, perseverenta; organizare, disponibilitate de a munci;- spirit de echipa;- experienta intr-un depozit de distributie reprezinta un avantaj. Beneficii Oferite:- mediu de lucru placut;- colaborare cu o echipa profesionista;- posibilitate de dezvoltare profesionala.. Programul de lucru este L-V: 08.30-17.00 cu pauza de masa de jumatate de ora inclusa.Transportul angajatilor din zona Bucuresti la locul de munca este asigurat cu masinile societatii.Contractul de munca se semneaza pe perioada nedeterminata.
DINAMIC 92 Distribution SRL

Muncitor vulcanizare auto/​ Ajutor vulcanizator service roti

Muncitor vulcanizare auto/​ Ajutor vulcanizator service roti


Companie verificată
Aplica rapid
Atributii principale:- La inceput asigura suport vulcanizatorilor, iar dupa ce invata sa lucreze efectiv cum se realizeaza activitatile ce tin de vulcanizare, dupa care:- Desfasoara activitati de reparatie, inlocuire si intretinere a anvelopelor (demontare, montare, echilibrare roti),- Realizeaza diagnosticarea defectelor anvelopelor, vulcanizarea anvelopelor,- Remediaza defectele anvelopelor la diferite tipuri de autoturisme, camioane sau alte autovehicule,- Demonteaza / asambleaza rotile si monteaza rotile pe autovehicul,- Inlocuieste anvelopele uzate sau in vederea adecvarii la sezon,- Echilibrarea rotilor,- Utilizeaza si intretine echipamentele si aparatele din dotare in conditii corespunzatoare. Cerinte:- NU este obligatorie experienta, deoarece oferim posibilitatea noilor angajati sa invete totul de la zero;- seriozitate, corectitudine, acuratete, implicare, perseverenta; organizare, disponibilitate de a munci;- spirit de echipa;- experienta intr-un service de roti reprezinta un
DINAMIC 92 Distribution SRL

Operator calculator facturare debutant service auto

Operator calculator facturare debutant service auto


Companie verificată
Aplica rapid
Responsabilitati principale:- preia si proceseaza comenzile venite de la agentii de vanzari, resp clientii firmei, in baza procedurilor interne;- intocmeste facturi si alte documente de iesire marfuri din service-ul de roti/ depozit anvelope;- tine evidenta formularelor cu regim special;- executa lucrari de registratura;- opereaza si inregistreaza documente specifice in sistem. Cerinte- studii medii;- seriozitate, corectitudine, acuratete, implicare, perseverenta; organizare, disponibilitate de a munci;- spirit de echipa;- experienta in domeniu constituie un avantaj;- bune cunostinte de operare PC. Beneficii Oferite:- mediu de lucru placut;- colaborare cu o echipa profesionista;- posibilitate de dezvoltare profesionala. Programul de lucru este L-V: 08.30-17.00 cu pauza de masa de jumatate de ora inclusa.Transportul angajatilor din Bucuresti la locul de munca este asigurat cu masinile societatii.Contractul de munca se semneaza pe perioada nedeterminata.
DINAMIC 92 Distribution SRL

Muncitor necalificat cu experienta in domeniul constructiilor/​ instala

Muncitor necalificat cu experienta in domeniul constructiilor/​ instala


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea jobului:- se ocupa de intretinerea cladirilor firmei (depozite centrale, depozite zonale, sedii firma, puncte de lucru);- se implica in executarea diverselor lucrari specifice din domeniul constructiilor, instalatiilor si a amenajarilor interioare. Candidatul ideal trebuie sa dea dovada de:- seriozitate, corectitudine, acuratete, implicare, perseverenta; organizare, disponibilitate de a munci;- spirit de echipa;- experienta in domeniu reprezinta un avantaj. Beneficii Oferite:- mediu de lucru placut;- colaborare cu o echipa profesionista;- posibilitate de dezvoltare profesionala. Locul de munca este la punctele de lucru Dinamic 92 din Savinesti si Piatra Neamt.Programul de lucru este L-V: 08.30-17.00 cu pauza de masa de jumatate de ora inclusa.Transportul angajatilor din Piatra Neamt la Savinesti este asigurat cu masinile societatii.Contractul de munca se semneaza pe perioada nedeterminata.
DINAMIC 92 Distribution SRL

Contabil/​ Economist debutant

Contabil/​ Economist debutant


Companie verificată
Aplica rapid
Responsabilitati principale:- verifica jurnalele de TVA de cumparari si vanzari;- verifica inregistrarile contabile privind mijloacele fixe, furnizori, casa si banca;- verifica calcul amortizare;- pregateste declaratiile si raportarile periodice, lunare, trimestriale, semestriale si anuale;- verifica documentele contabile si asigura supervizarea financiar-contabila a acestora; Cerinte- studii superioare de contabilitate;- cunostinte teoretice si practice in domeniul legislatiei economice necesare exercitarii functiei;- cunostinte avansate de operare PC (Excel in special) si de legislatie economica;- abilitati de comunicare (relationare), seriozitate, personalitate dinamica;- Integritate morala si etica profesionala;- lucrul de echipa;- gandire economica;- domiciliul stabil in Piatra Neamt; Beneficii Oferite:- mediu de lucru modern si placut;- colaborare cu o echipa profesionista;- apartenenta la o echipa de succes in cadrul unei companii, care este lider de piata in domeniul vanzarilor
DINAMIC 92 Distribution SRL

Vulcanizator auto service roti/​ Ajutor vulcanizare

Vulcanizator auto service roti/​ Ajutor vulcanizare


Companie verificată
Aplica rapid
Atributii principale:- Desfăşoara activităţi de reparaţie, inlocuire şi întreţinere a anvelopelor (demontare, montare, echilibrare roti);- Utilizează şi întreţine echipamentele şi aparatele din dotare în condiţii corespunzătoare; Cerinte:- remediaza defectele anvelopelor diferitelor tipuri de autoturisme, camioane sau alte autovehicule.- realizeaza diagnosticarea defectelor anvelopelor, vulcanizarea anvelopelor,- demonteaza / asambleaza rotile si monteaza rotile pe autovehicul,- inlocuieste anvelopele uzate sau in vederea adecvarii la sezon,- echilibrarea rotilor. Beneficii Oferite:- mediu de lucru placut;- colaborare cu o echipa profesionista;- posibilitate de dezvoltare profesionala. Programul de lucru este L-V: 08.30-17.00 cu pauza de masa de jumatate de ora inclusa.Transportul angajatilor din Bucuresti la locul de munca este asigurat cu masinile societatii.Contractul de munca se semneaza pe perioada nedeterminata.
DINAMIC 92 Distribution SRL

Gestionar Hotel anvelope auto/​ Responsabil depozit hotel anvelope

Gestionar Hotel anvelope auto/​ Responsabil depozit hotel anvelope


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea jobului- Asigura activitatea depozitului de anvelope auto (hotel anvelope) din cadrul punctului de lucru Bucuresti-Stefanestii de Jos;- Asigura introducerea marfii in depozitul/hotelul de anvelope, pe rastele si are grija ca aceasta sa fie depozitata in mod corespunzator, fiind responsabil de depozitare, etichetarea si pastrarea conforma a marfurilor din gestiune; se asigura ca marfa este depozitata corect, fara risc de deteriorare;- Asigura corespondenta cu clientii serviciilor de Hotel si intocmeste Procesele Verbale de predare-primire a produselor;- Pregateste anvelopele ce trebuiesc montate in Service-ul de roti si asigura transportul acestora la Service/ Vulcanizare si inapoi la Hotel;- Asigura fluxul de intrari-iesiri anvelope auto conform regulilor interne;- Elaboreaza, propune si implementeaza solutii pentru problemele aparute in cadrul depozitului de anvelope de care esti responsabil;- Monitorizeaza lunar cantitatea si calitatea stocului si verifica concordanta stoc
DINAMIC 92 Distribution SRL

Lucrator in depozit distributie/​ Operator receptie si pregatire marfa

Lucrator in depozit distributie/​ Operator receptie si pregatire marfa


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea jobului- asigura activitatea depozitului zonal (NU este obligatorie experienta, deoarece oferim posibilitatea noilor angajati sa invete totul de la zero);- asigura fluxul de intrari-iesiri marfa conform regulilor interne;- participa la inventarul scriptic sau faptic;- asigura mentinerea produselor aflate in gestiune intr-o ordine bine definita. Candidatul ideal- seriozitate, corectitudine, acuratete, implicare, perseverenta; organizare, disponibilitate de a munci;- spirit de echipa;- experienta intr-un depozit de distributie reprezinta un avantaj. Beneficii Oferite:- mediu de lucru placut;- colaborare cu o echipa profesionista;- posibilitate de dezvoltare profesionala. Programul de lucru este L-V: 07.30-16.00 cu pauza de masa de jumatate de ora inclusa.Transportul angajatilor din Bucuresti la locul de munca din Stefanestii de Jos este asigurat cu masinile societatii.Contractul de munca se semneaza pe perioada nedeterminata.
DINAMIC 92 Distribution SRL

Lucrator in depozit distributie/​ Operator receptie si pregatire marfa

Lucrator in depozit distributie/​ Operator receptie si pregatire marfa


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea jobului- asigura activitatea depozitului zonal (NU este obligatorie experienta, deoarece oferim posibilitatea noilor angajati sa invete totul de la zero);- asigura fluxul de intrari-iesiri marfa conform regulilor interne;- participa la inventarul scriptic sau faptic;- asigura mentinerea produselor aflate in gestiune intr-o ordine bine definita. Candidatul ideal- seriozitate, corectitudine, acuratete, implicare, perseverenta; organizare, disponibilitate de a munci;- spirit de echipa;- experienta intr-un depozit de distributie reprezinta un avantaj. Beneficii Oferite:- mediu de lucru placut;- colaborare cu o echipa profesionista;- posibilitate de dezvoltare profesionala. Programul de lucru este L-V: 08.30-17.00 cu pauza de masa de jumatate de ora inclusa.Transportul angajatilor din Piatra Neamt la locul de munca din Savinesti este asigurat cu masinile societatii.Contractul de munca se semneaza pe perioada nedeterminata.
DINAMIC 92 Distribution SRL
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.