Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Dioghenis International - 0 posturi vacante

Website: http://www.dioghenis.ro

Website:http://www.dioghenis.ro


DIOGHENIS comercializează din 1994 stivuitoare noi HELI, poduri rulante PODEM, stivuitoare second-hand, piese de schimb, macarale cu braț pivotant Vetter și PODEM, electropalane, transpalete PRAMAC și alte tipuri de echipamente și utilaje de ridicare, fiind apreciați la nivel național în domeniul logisticii industriale. În plus, compania furnizează servicii autorizate ISCIR de proiectare, mentenanță periodică, reparații capitale, modernizări, montaj, expertize tehnice, documentații tehnice în vederea autorizării ISCIR, servicii RSVTI, cursuri de formare profesională pentru meseriile de stivuitorist și macaragiu, închirieri nacele și stivuitoare fiind un partener ce oferă servicii integrate în domeniul manipulării mărfurilor.

Comercializam:
- stivuitoare noi si second-hand, accesorii si piese de schimb. In incercarea de a veni in sprijinul clientilor nostri, oferim posibilitatea inchirierii acestora, cu personal autorizat sau fara.

- poduri rulante marca PODEM Bulgaria. Oferim servicii complete(montare/demontare, reparatii, modernizari, documentatii tehnice ISCIR.

- transpalete marca PRAMAC sau HELI. Garantie 24 luni.

- piese de schimb, anvelope, baterii, incarcatoare
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.