Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Dmi It Systems - 0 posturi vacante

Website: https://www.dmi-it.ro

Website:https://www.dmi-it.ro


DMI IT Systems 👉 https://www.dmi-it.ro este o firma cu capital 100% romanesc. S-a infiintat in 2007 in Timisoara din dorinta de a revolutiona domeniul IT prin promovarea unei politici sanatoase: calitate maxima-pretul cel mai bun-clienti 100% multumiti, astfel reusind sa ne facem cunoscuti si apreciati pe plan local.

Ne dorim sa crestem alaturi de clientii nostri, avand ca si obiectiv sa devenim unii din cei mai buni si renumiti distribuitori de produse si echipamente IT la nivel national. Colectivul nostru este tanar,foarte bine pregatit, putand oricand sa ofere o solutie la cererile dumneavoastra! Testati-i profesionalismul si convingeti-va de calitatea serviciilor prestate!

Intotdeauna vom fi pregatiti sa va indrumam spre ce vi se potriveste cel mai bine luand in considerare nevoile dumneavoastra reale!

Avem parteneri puternici pe plan national si international cu care colaboram oferindu-ne un real suport in toate activitatile noastre.

Credem in ceea ce facem, credem in viitor, ne privim clientii ca pe un partener de incredere si ne guvernam dupa motto-ul: “clientul nostru, stapanul nostru!”

Valorile promovate de noi sunt: calitate maxima la cel mai bun pret, profesionalism si promptitudine.

Ambitia noastra este sa ne dezvoltam pe plan national, astfel incat la sfarsitul anului 2022 sa reusim sa deschidem primul punct de lucru in afara Romaniei.

Multumim tuturor clientilor care ne-au ales si tuturor partenerilor nostri!

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.