Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Dolinex - 0 posturi vacante

Website: www.dolinex.ro

Website:www.dolinex.ro


Cine suntem?

Distribuitor de echipamente si accesorii pentru instalatii termice, sanitare si sisteme de ventilare-climatizare, cu peste 29 de ani de experienta. Infiintata in 1991, Dolinex, cu sediul principal in Piatra Neamt este una dintre cele mai importante firme avand ca domeniu de activitate comercializarea, proiectarea, montarea si executia lucrarilor de instalatii pentru constructii civile si industriale. Cu peste 60 de furnizori atat din Romania cat si din strainatate, compania noastra si-a consolidat un loc fruntas in domeniul instalatiilor termice si sanitare.

Ce am realizat?

Firma Dolinex include peste 70 de angajati distribuiti in diferite structuri prezente pe teritoriul Romaniei. Ne desfasuram activitatea in sedii moderne cu showroom-uri, depozite, birouri si sali de training cu o suprafata totala de peste 10.000 mp. Din 1991 pana in 2023 am dezvoltat o retea de 7 magazine, 2 depozite si un parteneriat cu peste 900 instalatori.

Misiunea noastră

Să comercializăm produse la un înalt nivel de calitate.

Valorile noastre

Performanta - obiectivul nostru principal este asigurarea unei calitati deosebite a produselor si serviciilor oferite clientilor cu ajutorul personalului calificat si scolarizat periodic.

Inovatie - sustinem si promovam tehnologii si materiale noi si performante din domeniul instalatiilor termice.

Consecventa - urmarim sa devenim “partenerul tau in instalatii“, nu doar un slogan, ci o realitate.

Respect pentru oameni si mediu - adoptam conduite corecte din punct de vedere etic cu respectarea deplina a persoanei si a mediului inconjurator.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.