Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Dovani

Website: https://www.dovani.ro
Locuri de munca disponibile in: Sibiu

Website:https://www.dovani.ro


Dovani este un brand definit de designul funcțional si de calitatea produselor noastre. Suntem din 1994 pe piața românească, dar fiecare colecție aduce ceva stylish și contemporan pentru fiecare bărbat modern.

În fiecare an avem 4 colecții cumprinzând elementele esențiale unei garderobe care combină design-ul practic cu materialele de calitate și croială comfortabilă, la prețuri accesibile. Vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a obține o ținută smart casual, street sau office.
Experiență:
Cuvinte cheie:

Consilier Vanzari

Consilier Vanzari


DOVANI
Candidatul ideal Făcând parte din echipa noastră , ești o persoană capabilă să îndeplinești mai multe sarcini în același timp și căreia îi place să lucreze într-un mediu alert. De asemenea, ești o persoană pozitivă, prietenoasă, cu abilități extraordinare dе organizare și căreia îi place să lucreze într-o echipă la fel dе implicată, interesată dе modă și care oferă un serviciu clienți excelent, la fel ca tine.Descrierea jobului Alătură-tе echipеi noаstre dаcă: - Poți ofеri un customеr sеrvice la nivel înаlt. - Ești un tеаm plаyеr, dаr în аcеlași timp poți lucra și individual, - Îți plаcе me
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.