Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Ecuator Coffee Services

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Falticeni, Suceava


ECUATOR COFFEE SERVICES SRL a fost fondata in anul 2014 si si-a propus ca, in cel mai scurt termen, sa devina una din cele mai puternice companii de vending din Moldova.
Scopul înfiinţării acestei societăţi a fost acoperirea corespunzătoare a nevoilor de pe piaţa zonală de vending, în condiţiile unui mediu concurenţial din ce în ce mai puternic, cu scopul de a maximiza profitabilitatea acestui tip de activitate, cât şi de a creşte portofoliul de clienţi şi servicii oferite şi de a gestiona profesionist această activitate.
Departament:
Cuvinte cheie:

Operator Automate Doncafe

Operator Automate Doncafe


ECUATOR COFFEE SERVICES
Candidatul ideal Vino in echipa noastra! Cautam o persoana dinamica, cu spirit de echipa si dornica sa invete, pentru postul de Operator Automate Doncafe! Cerinte: - Bun conducator auto, permis categoria B; - Dorinta de a castiga bine, spirit antreprenorial; - Bine organizat, meticulos, corect, serios, cinstit, responsabil, loial si ordonat; - Abilitati de comunicare, negociere si vanzare; - Buna orientare in spatiu; - Fire energica, entuziasta, dinamica, punctuala, motivata si cu spirit de initiativa; - Spirit de echipa; - Prezenta placuta si ingrijita; - Sa utilizeze si sa respec
Departament:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.