Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Elegance Decor - 0 posturi vacante

Website: www.elegance-decor.ro

Website:www.elegance-decor.ro


Cine suntem noi?
Elegance Decor aduce frumosul, bucuria si linistea de mai bine de 12 ani, in acel spatiu stiut ca fiind cel mai intim si personal loc al fiecarui om, locul in care confortul si naturaletea primeaza, ACASA.
Aducem solutii inovative de design, aducem culoare si vibratie, personalitate si eleganta desavarsita si transformam cu delicatete si atentie orice casa in acasa!
Fie ca vorbim de exteriorul sau interiorul casei tale, decoratiunile si finisajele noastre, precum profilele decorative, vopsea, tapet, corpuri de iluminat fiind cheia catre desavarsirea sentimentului unic de acasa!


Cu ce ne mandrim?
Ne mandrim cu amenajarea a peste 20 ansambluri rezidentiale de referinta, precum:
Nordis Mamaia, Pipera H Lake, Trastevere by Mantor, Moghioros Park Residence, Cubic Residencesi cu amenajarea unor showroom-uri de renume:
magazinele Ethan Allen, Coracole si Mobexpert din incinta Mall Baneasa iar in fiecare an suntem alesi ca furnizor de incredere pentru:
peste 1500 de clienti dornici de produse calitative si inovativeAvem peste 400 de colaboratori (arhitecti, designeri, firme de constructii si dezvoltatori imobiliari) si peste 150 de distribuitori la nivel national.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.