Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Elicom

Website: www.elicom.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:www.elicom.ro


ELICOM este un partener strategic în externalizarea serviciilor Call Center in limba romana si in limbi de circulatie internationala pentru companii multinationale din diverse sectoare de activitate-24/7, fiind una dintre primele companii private din industria de telecomunicatii din Romania.

Ne recomanda experienta (activam de peste 27 de ani pe piata), implicarea, eficienta si performanta obtinuta. Apreciem calitatea, integritatea, profesionalismul si spiritul de echipa.

Punem accent pe oameni, suntem un colectiv tânar, entuziast, cu dorința de dezvoltare.

Activitatea noastra vine in sprijinul companiilor dornice sa isi externalizeze activitatile de relatii cu clienti, oferind o paleta ampla si diversificata de servicii Call Center (complete, personalizate, simple si complexe) : INFO Line, Help Desk, Telemarketing, Telesales, Customer Care, Servicii de sondare a opiniei publice.

Start in Elicom!

Dezvoltam competente. Cream profesionisti.

http://www.elicom.ro/

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Team Leader Call Center

Team Leader Call Center


ELICOM
Candidatul ideal Suntem în căutarea unui coleg/unei colege ușor adaptabil/e, creativ/e și extravert/e care să se alature echipei noastre în poziția de TEAM LEADER CALL CENTER. Dacă te regăsești descrierii și consideri că ți-ai îndeplini responsabilitățile zilnice cu pasiune și perseverență, am fi încântați să ne cunoaștem! Profil candidat ideal: Studii universitare de scurtă durată finalizate; Cunoștințe medii/avansate Microsoft Office; Experiență în câmpul muncii - min. 1 an; Capacități excelente de comunicare și negociere; Abilități manageriale, gândire strategică și iniția

Reprezentant Vanzari Prin Telefon - Partener Orange

Reprezentant Vanzari Prin Telefon - Partener Orange


ELICOM
Candidatul ideal Facem parte dintr-o echipa de oameni implicati, tineri si suntem partener business pentru serviciile Orange Romania, una din cele mai importante companii de telecomunicatii din Romania. Daca iti doresti o cariera durabila in domeniul vanzarilor, descopera Elicom si hai sa o construim impreuna! Ne-am dori sa detii: Abilitati excelente de comunicare orala & scrisa; Abilitati de negociere & vanzare; Competente de utilizare PC; Seriozitate, proactivitate si responsabilitate ridicate; Orientare spre nevoile clientului; Perseverenta si centrare pe rezultate;Descrierea jobu
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.