Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Elit Romania Piese Auto Originale - 1 posturi vacante

Website: WWW.ELIT.RO
Locuri de munca disponibile in: Baia Mare

Website:WWW.ELIT.RO


Înființată în august 1999, Elit Romania este membră a grupului Elit Group și Rhiag, grup preluat din primăvara lui 2016 de către distribuitorul american de componente auto LKQ Corporation.

LKQ Corporation este un important distribuitor de echipamente pentru piața pieselor de schimb și accesorii de specialitate din America de Nord, cel mai mare distribuitor de piese mecanice alternative și coliziune din Europa. Prezent în 31 de țări și cu peste 51 000 de angajați, ne mândrim cu o echipă puternică și de încredere. Cel mai ambițios proiect al nostru, proiectul 1 LKQ Europa vrea să ne adune pe toti sub aceleași politici și aceeași viziune la nivel European.

Compania ELIT România Piese Auto Originale este unul dintre furnizorii importanţi pe piaţa românească de piese şi accesorii auto, fabricate de producători renumiţi în Europa şi pe plan mondial.

În decursul celor 21 ani de existenţă pe piaţă, a construit pentru clienţi o reţea de distribuţie de 36 filiale şi puncte de desfacere. În România avem peste 600 de colegi și suntem în continuă expansiune, ne sprijinim reciproc și încercăm în fiecare zi să fim mai buni în ceea ce facem.

Informații despre protecția datelor

Prin aplicarea la acest anunț de recrutare, candidatul înțelege și este de acord, fără a fi constrâns, că datele sale personale, precum numele, prenumele, imaginea, precum și alte date - furnizate în CV, vor fi colectate de Operatorul de date, și anume ELIT ROMÂNIA PAO SRL, în scopul procesului de recrutare, pentru poziția pe care a selectat-o. Înțelege că datele sale cu caracter personal vor fi colectate în condiții de siguranță, pentru a proteja confidențialitatea. Candidatul este conștient de faptul că își pot retrage consimțământul în orice moment, precum și că poate face uz de toate prerogativele prevăzute de legislația aferentă în vigoare.
Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea procesării conform consimțământului înainte de retragerea acestuia.
Scopul prelucrarii datelor: posibila selecție a CV-ului pentru viitoare job-uri libere din cadrul companiei.
Perioada prelucrării datelor: 12 luni
Ce se întâmplă la finalul celor 12 luni?: CV-ul candidatului trimis în format electronic este șters din baza de date a ELIT ROMÂNIA PAO SRL; CV-ul candidatului trimis în format hârtie este distrus.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Director Filiala (branch Manager)

Director Filiala (branch Manager)


Candidatul ideal • Studii finalizate, de preferat superioare;• Experiență în coordonare echipe;• Experienţă în vânzări b2b;• Experienţă în domeniul distribuţiei de piese auto – constituie avantaj;• Abilităţi de planificare, organizare şi de soluţionare optimă a problemelor;• Abilităţi excelente de negociere şi comunicare;• Cunoştinţe de baza de operare Outlook și Excel;• Permis de conducere cat. B – fără incidente rutiere grave.Descrierea jobului • Coordonează şi conduce întreaga activitate a punctului de lucru, urmărind îndeplinirea targetului de vânzări, încasări si marja;• Se implică în procesul de recrutare, integrare, evaluare şi motivare a echipei;• Este responsabil de îndeplinirea planului de vânzări (buget de vânzări, atragere de clienţi noi şi reţinerea celor existenţi, profitabilitate, încasări);• Menţine şi dezvoltă relaţiile de afaceri cu clienţii existenţi, identifică şi contactează potenţiali clienţi - service-uri, magazine de piese auto, parcuri auto.Beneficii: - Discoun
ELIT ROMANIA PIESE AUTO ORIGINALE
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.