Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Elit Romania Piese Auto Originale

Website: WWW.ELIT.RO
Locuri de munca disponibile in: Braila, Bucuresti, Galati, Oradea, Otopeni, Sibiu, Targu Mures, Timisoara

Website:WWW.ELIT.RO


Descrierea companiei

Înființată în august 1999, Elit Romania este membră a grupului Elit Group și Rhiag, grup preluat din primăvara lui 2016 de către distribuitorul american de componente auto LKQ Corporation.

LKQ Corporation este un important distribuitor de echipamente pentru piața pieselor de schimb și accesorii de specialitate din America de Nord, cel mai mare distribuitor de piese mecanice alternative și coliziune din Europa.

În decursul celor 21 ani de existenţă pe piaţă, a construit pentru clienţi o reţea de distribuţie de 37 filiale şi puncte de desfacere.

ELIT pune la dispoziţie piese de calitate superioară, oferind de asemenea piese de schimb sub mărci proprii. Compania ELIT România Piese Auto Originale este unul dintre furnizorii importanţi pe piaţa românească de piese şi accesorii auto, fabricate de producători renumiţi în Europa şi pe plan mondial.

Informații despre protecția datelor

Prin aplicarea la acest anunț de recrutare, candidatul înțelege și este de acord, fără a fi constrâns, că datele sale personale, precum numele, prenumele, imaginea, precum și alte date - furnizate în CV, vor fi colectate de Operatorul de date, și anume ELIT ROMÂNIA PAO SRL, în scopul procesului de recrutare, pentru poziția pe care a selectat-o. Înțelege că datele sale cu caracter personal vor fi colectate în condiții de siguranță, pentru a proteja confidențialitatea. Candidatul este conștient de faptul că își pot retrage consimțământul în orice moment, precum și că poate face uz de toate prerogativele prevăzute de legislația aferentă în vigoare.
Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea procesării conform consimțământului înainte de retragerea acestuia.
Scopul prelucrarii datelor: posibila selecție a CV-ului pentru viitoare job-uri libere din cadrul companiei.
Perioada prelucrării datelor: 12 luni
Ce se întâmplă la finalul celor 12 luni?: CV-ul candidatului trimis în format electronic este șters din baza de date a ELIT ROMÂNIA PAO SRL; CV-ul candidatului trimis în format hârtie este distrus.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Reprezentant Vanzari Piese Auto

Reprezentant Vanzari Piese Auto


ELIT ROMANIA PIESE AUTO ORIGINALE
Candidatul ideal Suntem in cautarea unui coleg cu experienta relevanta in vanzari in industria auto, iar daca ai si experienta in piese auto este si mai bine. Ne dorim oameni cu motivatie si dorinta dе a performa! Cum am descrie noi un reprezentant dе vanzari? • Experienta in vanzari b2b in domeniu tehnic • Experienta in domeniul auto • Abilitati excelente de negociere, comunicare si convingere • Persoana orientata spre solutii si capabila sa raspunda nevoii clientului • Permis de conducere cat. B – fara incidente rutiere majore • Studii medii/superioare finalizate.Descrierea job

Lucrator Depozit Piese Auto

Lucrator Depozit Piese Auto


ELIT ROMANIA PIESE AUTO ORIGINALE
Candidatul ideal Anuntul este valabil pentru urmatoarele filiale: 1. Bucuresti - Splaiul Unirii nr. 450, Sector 4 (incinta Autovit) - 1 post 2. Sibiu - Str. Distributiei nr. 1, Sibiu - 1 post 3. Timisoara - Ghiroda, Calea Lugojului nr. 135, 307200, jud. Timis - 1 post 4. Mures - Str. Barajului, nr. 9, Targu Mures - 1 post 5. Otopeni - Str. Drumul Odaii 26 A - 1 post Candidatul ideal: - Studii medii finalizate / scoala profesionala; - Experienţă in manipularea marfii – avantaj; - Cunoştinţe de operare programe gestiune si lucrul cu scanner - avantaj; - Persoană serioasă, organiza
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.