Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Eroglu Romania

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti


Colin's Romania este parte a EROGLU HOLDING SA, companie producatoare de textile, articole de imbracaminte si vanzarea cu amanuntul in 38 de tari cu peste 600 de magazine.
Brandul Colin's a fost infiintat in 1983. In Romania este prezent din 2011.
In prezent exista 24 magazine, 12 in Bucuresti si 12 in tara: Craiova, Cluj, Constanta, Iasi, Brasov, Bacau, Galati, Pitesti, Ploiesti, Suceava si Sibiu. Fiecare nou magazin deschis este un pas important in strategia de dezvoltare a brandului ce isi propune dublarea numarului de magazine pana la finele anului 2020.

Departament:
Cuvinte cheie:

Visual Merchandiser - Colin's

Visual Merchandiser - Colin's


EROGLU ROMANIA
Candidatul ideal Cauti un mediu de lucru placut? Vino sa faci parte din echipa noastra ! Colin's se potriveste stilului tau ! Cerinte: Studii superioare; Disponibilitate pentru deplasari interne; Experienta este necesara. Aptitudini: Utilizarea pachetului Microsoft Office (Power Point, Word, Outlook, Excel); Cunostiinte de Photo Shop si Design constituie un avantaj; Compente de comunicare verbala si scrisa excelente; Abilitati de manageriere a timpului, multi-tasking si organizare; Abilitati privind prezentarea si realizarea proiectelor de VM. Descrierea jo
Departament:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.