Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Eta2u - 0 posturi vacante

Website: www.eta2u.ro

Website:www.eta2u.ro


Esti pregatit sa faci ceea ce iti place? Hai in echipa ETA2U!

ETA2U reprezinta principalul integrator de sisteme si solutii IT complexe din vestul si centrul Romaniei, furnizor de produse si servicii IT si una dintre cele mai certificate companii din IT-ul romanesc (tehnic, comercial si de calitate).

Activa pe piata IT din Romania din anul 1992, ETA2U inseamna o echipa cu peste 250 de specialisti IT certificati si o cifra de afaceri de peste 43 de milioane de euro.

ETA2U ( Echipamente si Tehnologii Avansate ) este un jucator activ pe piata IT din tara noastra,o companie care pune accent pe calitatea produselor si solutiilor oferite, consolidand in ultimii ani parteneriate strategice cu toate brandurile de notorietate din domeniul IT, colaborari apreciate si certificate de catre parteneri.

Pe parcursul celor 28 de ani de experienta, performantele ETA2U au fost constant recunoscute prin nominalizari anuale in topurile nationale, astfel:

- in 2012 a fost clasata pe locul I in Top 2012 national, la categoria intreprinderi mijlocii, dupa cifra de afaceri, profit brut, productivitate si performanta globala;

- in 2016 a ocupat locul II in Topul celor mai mari integratori IT&C dupa cifra de afaceri dintre companiile private cu capital romanesc;

- in 2017, ETA2U a fost confirmata public ca fiind clasata pe locul I in Top 2017 national, la categoria intreprinderi mijlocii ( Cercetare, Dezvoltare si High Tech ) dupa cifra de afaceri, profitul net, productivitate si performanta globala;

- in 2018 - locul III in Topul celor mai mari integratori IT&C din Romania dupa cifra de afaceri, profitul net si numarul de angajati;

- in 2019 a fost clasata pe locul I in Top 2019 national la categoria intreprinderi mijlocii, dupa cifra de afaceri, profit net, productivitate si performanta globala.

Ca angajatori, la ETA2U incurajam creativitatea si inovatia, sprijinim tinerii talentati, entuziasti, pasionatii sa performeze si sa isi dezvolte cariera profesionala. Asiguram un mediu de lucru bazat pe dialog, incredere respect reciproc si cooperare.

Te asteptam in echipa noastra!

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.