Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Euro Narcis

Website: https://www.euronarcis.ro
Locuri de munca disponibile in: Targu Mures

Website:https://www.euronarcis.ro


Euro Narcis este o companie românească cu peste 18 ani de experiență în domeniul importului și distribuției elementelor metalice pentru asamblarea lemnului. Gama de produse comercializată de Euro Narcis cuprinde: vincluri și plăci de îmbinare, papuci de grindă și de reazem, cămășuieli aplicate și încastrate pentru fixarea stâlpilor din lemn, feronerie pentru porți, garduri și mobilier, kituri pentru porți, șuruburi, dibluri și alte accesorii și sisteme de fixare.

Seriozitatea, promptitudinea și profesionalismul sunt principiile care ne ghidează, iar calitatea produselor și serviciilor oferite ne recomandă ca parteneri de încredere pe termen lung pentru aproximativ 800 de clienți existenți în portofoliu.

Investim în oameni, tehnologie și logistică pentru a ne menține competitivi și pentru a oferi o experiență confortabilă angajaților dar și tuturor colaboratorilor noștri.

Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Agent De Vanzari

Agent De Vanzari


EURO NARCIS
Candidatul ideal Compania SC Euro Narcis SRL, cu o experiență de peste 18 ani în domeniul distribuției elementelor de îmbinare a lemnului caută Agent de vânzări. Te așteptăm în echipa noastră! Studii medii/universitare; Experiența în vânzări reprezintă avantaj; Permis conducere categ B; Disponibilitate pentru deplasări în țară; Persoana atentă, organizată; Bune abilități dе comunicare si negociere; Uşurinţă în exprimarea ideilor, deprinderea de a vorbi în public; Capacitatea de relaționare interumană; Rezistență la stres; Aspect fizic îngrijit; Punctualitate; Corectit
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.