Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Euro Narcis - 0 posturi vacante

Website: https://www.euronarcis.ro

Website:https://www.euronarcis.ro


Euro Narcis este o companie românească cu aproximativ 20 ani experiență în domeniul importului și distribuției elementelor metalice pentru asamblarea lemnului și nu numai. Gama de produse comercializată de Euro Narcis cuprinde: vincluri și plăci de îmbinare, papuci de grindă și de reazem, cămășuieli aplicate și încastrate pentru fixarea stâlpilor din lemn, feronerie pentru porți, garduri și mobilier, kituri pentru porți, șuruburi, dibluri, accesorii și sisteme de fixare.

Seriozitatea, promptitudinea și profesionalismul sunt principiile care ne ghidează, iar calitatea produselor și serviciilor oferite ne recomandă ca parteneri de încredere pe termen lung.

În ultimii doi ani Euro Narcis a investit în implementarea unui soft WMS și a unui sistem de depozitare cu mezanin și conveior ce permite activități de picking semi-automat pentru a reduce la minim termenul de livrare al comezilor.

Pentru noi, cea mai importantă resursă este resursa umană. Investim în oameni, tehnologie și logistică pentru a ne menține competitivi și pentru a oferi o experiență confortabilă angajaților dar și tuturor colaboratorilor noștri.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.