Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Euro-Tax.Ro Servicii Fiscale Emigranţi - 0 posturi vacante

Website: www.euro-tax.ro

Website:www.euro-tax.ro


Românii care muncesc legal în străinătate au dreptul să primească înapoi de la statele angajatoare bani din supraimpozitare, ajutoare sociale, alocații, alte rambursări de taxe și impozite. Sute sau chiar mii de euro anual li se cuvin a fi restituiți. Și asta pentru că sistemul de susţinere socială a forţei de muncă imigrante este bine conturat în străinătate: primesc sume mari drept beneficii fiscale și sociale și, drept consecință, au de recuperat sume mari. Euro-Tax este compania care le aduce aceşti bani românilor ce muncesc în străinătate.

Euro-Tax este un grup de firme născut în Polonia acum 14 ani. Firma mamă este listată la Bursa de Valori din Varșovia, având printre acționari fonduri de pensii și fonduri de investiții cu prezență regională. Fiind agent fiscal acreditat de birourile fiscale din străinătate, am restituit pentru clienții noştri, români și polonezi, peste 250 milioane de euro.
Cu o echipă 100% românească și prezență locală încă din martie 2011, Euro-Tax România se asigură că hățișul birocratic și jargonul fiscal greoi din străinătate sunt simplificate pentru clienții săi. Dar mai ales că banii ce li se cuvin ajung repede în conturile lor.

În centrul muncii noastre stă pasiunea pentru excelență, atenția la detalii, dorința de a aduce nu doar bani, ci și bucurie clienților, depășindu-le așteptările. “E prea frumos ca să fie adevărat” și “Ați fost peste așteptări” sunt cele două fraze care ne motivează să mergem înainte cu încredere.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.