Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Euro Travel - 0 posturi vacante

Website: www.euro-travel.ro

Website:www.euro-travel.ro


Descrierea companiei www.euro-travel.ro
DESPRE NOI
Din vremuri stravechi omenii au avut o fascinatie deosebita in a explora locuri noi si a cauta noi aventuri. Astfel nevoia de calatorie exista in fiecare dintre noi.
Timpul liber, acela dedicat vacantei a devenit un bun pretios in societatea in care traim.Intr-o lume agitata si intr-o continua miscare atunci cand vine vorba de plecat undeva fiecare ne dorim sa plecam cat mai repede insa organizarea unei vacante poate da batai de cap de cele mai multe ori. Aici intervenim noi agentiile de turism specializate.Misiunea noastra este aceea de a gasi vacanta perfecta penrtru fiecare in parte fie ca dispuneti de un buget mic sau de unul mare.
EVOLUTIE SI MISIUNE
Suntem aici sa va oferim optiuni pe care poate nu le-ati luat in considerare, sis a va oferim o calatorie in cele mai sigure conditii. De aceea noi suntem THE BEST WAY TO TRAVEL.
Dincolo de tehnologia moderna ,clientii au nevoie de specialisti care sa le ofere cele mai bune solutii si alternative in materie de destinatii turistice. Suntem cunoscuti pentru faptul ca putem satisface cele mai atipice si mai complexe solicitari in materie de servicii turistice, datorita numeroaselor intrumente pe care le avem la dispozitie si in care investim permanent.
Din 2003 pana in present EURO Travel a devenit una dintre cele mai cunoascute agentii de turism din Arad si nu numai. Am acumulat know how si experienta in cei 15 ani de existenta, si suntem o echipa de profesionisti care muncim constant la evolutia noastra si a brandului pe care il reprezentam.
Am fost alesi de catre cei mai buni tour operatori din lume sa ii reprezentam pe plan local , printre acestia numarandu-se DERTOUR si NECKERMANN unii dintre cei mai mari organizatori de vacante pe plan mondial.
Prin aplicarea voluntara la acest job, candidatul este de acord cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal direct de catre EURO TRAVEL sau prin imputernicitii sai, in conditiile legislatiei in vigoare, in vederea derularii procesului de recrutare si selectie/angajare, dupa caz.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.