Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Eurotriade - 0 posturi vacante

Website: http://www.eurotriade.com/

Website:http://www.eurotriade.com/


Despre noi

Suntem o agenție de recrutare și resurse umane care oferă consultanță specializată atât companiilor, cât și profesioniștilor. De-a lungul experienței noastre, am derulat numeroase proiecte pentru industria de automotive și am lucrat pentru diferite sectoare de servicii (BPO, IT, legal).

Am intrat pe piața din România în 2008, iar la nivel global avem o istorie de peste 30 de ani. Ne găsești în orașe importante din țări precum Germania, Franța, SUA, Maroc sau China. În 2020, am lansat Kitul pentru Carieră, primul shop online cu soluții practice de angajare dedicat managerilor, specialiștilor și oricărui profesionist care își dorește să facă următorul pas în carieră.

Sediul nostru din România se află la Sibiu, însă înțelegem în profunzime dinamica pieței de recrutare la nivel național. Am derulat proiecte de recrutare și consultanță în toate zonele României – Centru (Sibiu, Brașov, Tg Mureș, Alba), Sud (București, Ploiești, Pitești, Slatina etc), Nord-Vest (Cluj, Timișoara, Arad, Oradea), Est (Iași).

Misiunea noastră

Lumea se schimbă. Nevoile noastre se modifică. Rolul pe care munca îl are în viața noastră trece printr-o transformare fundamentală. Știm că, în contextul ăsta, o schimbare în carieră este o decizie complexă, care ascunde multe căutări, dileme și nevoi.

Misiunea noastră este să îi ajutăm pe profesioniștii din România să obțină jobul care li se potrivește cu adevărat și, astfel, să fie mai aproape de viața profesională împlinită pe care o caută.

Ne propunem să vedem recrutarea dincolo de cifre și să căutăm - indiferent de serviciile pe care le oferim - echilibrul dintre nevoile candidatului și așteptările angajatorului.

Am creat PAȘI ÎN CARIERĂ by EUROTRIADE, singurul newsletter lunar de dezvoltare în carieră dedicat profesioniștilor din România și un punct de întâlnire lunar cu profesioniștii din România în care adunăm opinii, resurse, idei și recomandări despre subiecte precum orientarea în carieră, dezvoltarea personală și profesională continuă, management sau leadership.

Abonează-te --> aici www.eurotriade.ro

Toate JOB-urile noastre --> www.eurotriade.ro

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.