Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

0 Locuri de munca (joburi) la Evenimente Cu Suflet

Website: https://www.evoluamimpreuna.ro

Website:https://www.evoluamimpreuna.ro


Cui ii vei fi asistent si cu cine o sa iti petreci cel mai mult timpul
Persoana cu care vei lucra cel mai mult si careia ii vei fi asistent este managerul general al companiei. Vizionarul care acum 7 ani a deschis acest business cu dorinta de a duce Romania la urmatorul nivel de constienta. E omul pe care te poti baza, omul care e acolo sa faca treaba cu tine ca sa se intample “magia”. Are o putere incredibila de a strange oamenii impreuna. De anul acesta a pornit intr-o noua misiune: aceea de a sustine 10.000 de oameni in urmatorii 5 ani sa-si descopere si urmeze misiunea personala.

De ce ar fi o oportunitate pentru viitorul tau sa lucram impreuna?

Pentru ca:

  • Pentru ca in echipa Evoluam impreuna, ghici ce? Vei evolua Aici e “obligatoriu” sa se investeasca in dezvoltarea ta. Ca sa cerem, e nevoie sa daruim, iar educatia ta pentru noi, e foarte importanta, fiind una din cele mai importante valori ale companiei.
  • Vei sti clar ce ai de facut si cum esti rasplatit pentru asta. E datoria noastra sa iti oferim asta si vrem sa ai siguranta si claritate alaturi de noi.
  • Vei face parte din echipa de “arhitecti” ai firmei, lucru care iti va largi incredibil de mult perspectivele.
  • Pentru ca vei avea spatiul sa fii autentic si sa iti aduci contributia in firma, pe bune
  • Pentru ca te vei bucura de un birou creativ, care se afla in zona Timpuri Noi din Bucuresti, la 5 minute de Parcul Tineretului. Bine...de 2 ori pe saptamana poti sa lucrezi de unde vrea sufletul tau.
*** Daca iti doresti cu adevarat sa-ti sporesti sansele sa ne vedem in urmatorul pas, atunci te rugam sa completezi mini-interviul de mai jos. Asa ne dam seama daca faci parte din profilul ideal pentru noi si te ajuta si pe tine sa fii constient de darurile si abilitatile tale. Este un exercitiu bun de autocunoastere :) ***

**** Daca faci parte din profilul ideal pentru acest rol, vei fi sunat pentru un scurt interviu telefonic in urma caruia vei primi raspunsul pe email daca mergem la pasul urmator: programarea unei intalniri in care sa ne cunoastem.


Abia astept sa te cunosc!

Alina Finta
Fondatoarea Evoluam Impreuna

P.S.: daca vrei mai multe detalii despre companie si despre viziunea echipei Evoluam impreuna, citeste site-ul nostru.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.