Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Evomag

Website: www.evomag.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:www.evomag.ro


Suntem echipa care administreaza de 15 ani site-ul de comert electronic www.evoMAG.ro care are in acest moment peste 120.000 produse active din domeniul IT&C.

Secretul si in acelasi timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucram (motorul companiei) si clientii pe care ii pastram de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de buna calitate, garantii rezolvate mereu in regim de urgenta, livrari cat mai rapide, pretul produselor cat mai bun).

In acest moment site-ul este vizitat zilnic de peste 50.000 de persoane iar baza de date numara peste 400.000 de conturi active.
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Junior Contabil

Junior Contabil


evoMAG
Candidatul ideal "Hire for attitude, train for skills" acesta este moto-ul dupa care ne ghidam. Candidatul ideal trebuie sa fie responsabili,sociabil, serios. Apreciem corectitudinea, tenacitatea, atitudinea principiala in relatiile cu oamenii si receptivitatea. Cautam o persoana are sa aibe spirit de echipa, gandire logica, memorie, capacitate de analiza si sinteza, de a prelucra informatiile, de a le interpreta si de a le valorifica prin luarea de decizii sau prin furnizarea de date prelucrate altor factori decizionali,obiectivitate in aprecierea si analiza situatiilor economice si financiar
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.