Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Evomag

Website: www.evomag.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:www.evomag.ro


Suntem echipa care administreaza de 15 ani site-ul de comert electronic www.evoMAG.ro care are in acest moment peste 120.000 produse active din domeniul IT&C si Telecomunicatii.

Secretul si in acelasi timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucram (motorul companiei) si clientii pe care ii pastram de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de buna calitate, garantii rezolvate la timp, livrari cat mai rapide, pretul produselor cat mai bun).
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Junior Marketing Online

Junior Marketing Online


evoMAG
Candidatul ideal Certificarile Google(Google Analytics) prezinta un avantaj; Persoana analitica/ sa iubeasca cifrele (la evoMAG avem o vorba: "Excelul este cel mai bun prieten al omului! ") Organizata, atenta la detalii, proactiva Abilitati de relationare si comunicare Cunostinte de HTML. Capacitate de invatare si adaptare rapida la un mediu de lucru dinamic Experienta in optimizarea interfetei utilizator pe site-uri e-commerce (CRO) Engleza mediu - avansatDescrierea jobului Planificarea, implementarea si urmarirea strategiei de marketing online Analiza rezultatelor campaniilor de prom
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.