Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

0 Locuri de munca (joburi) la Excent Defi Romania

Website: http://www.excent.fr

Website:http://www.excent.fr


EXCENT DEFI ROMÂNIA, filială locală a Grupului Excent - grup de origine franceză, cu o prezență internațională în continuă expansiune (Franța, Maroc, USA) - este specializată în servicii de inginerie, proiectare, consultanță tehnică și managementul afacerilor în procesul industrial.

Societatea noastră este prezentă pe piața românească încă din anul 2000, ceea ce i-a permis crearea unei rețele solide de clienți și parteneri în diverse sectoare de activitate : Aeronautică, Automobile, Naval, Feroviar, Energie.

Proiectele dezvoltate – « la cheie » - integrând toate etapele tehnice de Proiectare, Concepție, Proces, Asistență în Producție, Formare, își datorează succesul calității serviciilor oferite, optimizării costurilor și identificării variantelor tehnice cu valoare adaugată.

Activăm pe piața românească – ca și pe cea internațională (Rusia, China, UK, Germania, Cehia, Italia, Belgia, India) având ca obiectiv să ne consolidăm poziția în calitate de societate de referință în sectorul proiectării și serviciilor de inginerie, punând la dispoziția clienților și partenerilor noștri un know-how și o expertiză tehnică la standarde internaționale.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.