Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Farmaciile Dona - 2 posturi vacante

Website: www.farmaciiledona.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:www.farmaciiledona.ro


In cadrul Farmaciilor DONA talentul de a munci cu oamenii, responsabilitatea, initiativa, experienta si profesionalismul dumneavostara sunt apreciate. Sunt rasplatite corect si in moduri in care conteaza: oportunitati de avansare, facilitati si desigur printr-un pachet salarial competitiv. Veti lucra intr-o atmosfera placuta si moderna, in care veti avea posibilitatea de perfectionare permanenta. Noi ne dorim sa reusiti sa va atingeti potentialul maxim si de aceea va asiguram un mediu in care sa aveti controlul asupra felului in care progresati, putand sa va alegeti caile profesionale care aduc pricepere, experienta, cunoastere si competenta.
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Director Regional De Vanzari

Director Regional De Vanzari


Descrierea jobului Suntem in cautarea unui nou coleg, Director Regional, locat in Bucuresti, care caută permanent oportunitatea de a se dezvolta în direcții noi, provocatoare si în cadrul carora să-și folosească la maxim potențialul in dezvoltarea carierei sale.Care sunt asteptarile noastre de la profilul candidatului: Studii superioare finalizate preferabil, Farmacie, Medicina sau domenii conexe, ASE; Experiență de minim 5 ani in vanzari, preferabil in industria farma sau industrii corelate; Experiență de minim 5 ani în managementul unor echipe mari de vânzări, preferabil experienta si in cooordonarea pozitiilor de middle management; Abilități de calcul matematic rapid, capacitate de analiză și sinteză a informațiilor; Abilități de comunicare și relaționare interpersonală, capacitate de negociere și persuasiune; Persoană proactive ,concentrată pe performanță, capacitate de automotivare, Abilități de coordonare, organizare și dezvoltare a echipei; Spirit altruist și cu înclinații pedag
Farmaciile Dona

Graphic Designer

Graphic Designer


Descrierea jobului In rolul dе Grafician, vei face pаrte dintr-o еchipа аmbitioаsa si oriеntata catre rezultаt, in care contributia tа va fi apreciata si valorificata. Profilul candidatului: • Persoana dinamica si entuziasta, fire creativa, orientata spre calitate si atenta la detalii, deschis la primirea si implementarea feedback-urilor. • Abilitati de cunoastere a softurilor dedicate de grafica si design. • Cunostinte solide ale suitei Adobe Creative, in special a programelor Adobe Illustrator, Photoshop, After Effects si inDesign, MS Office - in special Microsoft PowerPoint. • Experienta in domeniu – minim 1 an. Principalele responsabilitati: • Creatia si conceptia grafica a materialelor de promovare: catalog promotii, afise, stickere, wobblere, flyere, pungi, etichete de pret, colantari interioare, colantari exterioare, casete luminoase, directionale, panouri OOH etc. • Grafica bannere social media: Facebook, websites. • Creatie si adaptare vizualuri pentru postari in social media:
Farmaciile Dona
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.