Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Fi.D.Elia Casa - 0 posturi vacante

Website: http://www. fideliacasa.ro; http://www.fidelia-rezidential.ro; http://www.fideliacredit.ro; http://blog.fideliacasa.ro; https://ro-ro.facebook.com/fideliacasa;

Website:http://www. fideliacasa.ro; http://www.fidelia-rezidential.ro; http://www.fideliacredit.ro; http://blog.fideliacasa.ro; https://ro-ro.facebook.com/fideliacasa;


De ce FideliaCasa?

Pentru că suntem de 21 ani pe piața imobiliară ieșeană, iar asta înseamnă competență și siguranță. În această perioadă am încheiat peste 15.000 de tranzacții imobiliare.

Pentru că funcționăm în 2 sedii proprii, poziționate în zone de interes pentru clienți

Pentru că îți oferim un mediu profesionist de lucru, bine organizat și cu o structură organizațională bine definită. Astfel, pentru a performa cât mai rapid, vei beneficia de suport din partea departamentelor : Resurse Umane, Marketing, Call Center, Achiziție, Planificare, Juridic, Creditare.
.
Pentru că suntem o echipă dinamică, creativă și competitivă cu experți în domeniu:
4 specialiști cu o vechime > 20 ani;
5 specialiști cu o vechime > 10 ani;
10 specialiști cu o vechime > 5 ani.

Pentru că vei beneficia de clienți atrași de site-ul companiei, celelalte portalui imobiliare dar și de ofertele imobiliare unice, dezvoltate de acționariatul companiei. Acestora li se adaugă cele peste 700 de recomandări anuale venite din partea foștilor clienți.

Pentru că știm să formăm profesioniști: prin ”Academia FideliaCasa” au trecut peste 300 de agenți imobiliari, care au activat în 5 puncte de lucru în Iași și unul în Chișinău.

Pentru că vei beneficia din prima zi de instruire și pe măsura evoluției tale profesionale, vei beneficia de cursuri avansate de vânzări, comunicare, negociere, marketing, leadership, management etc. Alături de noi vei putea să-ți construiești o carieră, atât ca și om de vânzări cât și în management.

Pentru că spiritul tău competitiv va fi provocat lună de lună, prin diferite concursuri cu premii, iar performanța pe termen lung îți va fi răsplătită la fiecare final de an, în cadrul Galei de decernare a premiilor anului.

Pentru că știm să ne distrăm și să ne bucurăm.

Fă ”un pas în viață” și alătură-te echipei FideliaCasa”

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.