Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Fiterman Pharma

Website: www.fitermanpharma.ro
Locuri de munca disponibile in: Iasi

Website:www.fitermanpharma.ro


Perseverenta, pasiunea si dedicarea sunt motoarele care ne definesc activitatea si care, alaturi de principiile pe care ne-am angajat sa le respectam inca de la infiintare, in 1995 – CALITATE, ECHIPA, DEZVOLTARE – ne-au transformat in cel mai dinamic producator roman: medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare, cosmetice si dermatocosmetice.

În activitatea noastră suntem mereu inspirați de pacienți si clienti pentru a crea produse inovative adecvate nevoilor acestora. Tocmai de aceea, punem întotdeauna preț pe inovație și cercetare, având o echipă formată din specialiști în farmacie, medicină, biochimie și bioinginerie medicală. Împreună am creat, dezvoltat și produs peste 200 de produse care acoperă 15 arii terapeutice.

Iar povestea noastră nu are sfârșit. Pentru că viitorul ne va ține permanent conectați la ultimele tendințe din domeniul farmaceutic, medical si cosmetic pentru a oferi pacienților si clientilor noștri cele mai bune soluții terapeutice si de infrumusetare.
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Farmacist - Persoana Responsabila Inlocuitor

Farmacist - Persoana Responsabila Inlocuitor


FITERMAN PHARMA
Candidatul ideal • Absolvent al Facultății de Farmacie sau Medicină (umană, veterinară, stomatologică); • Are experienţă de minim 1 an în domeniul depozitare și distribuție medicamente; • Posedă abilități foarte bune de organizare și planificare; • Are capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini în acelaşi timp; • Este orientat către eficienţă și gândire în perspectivă; • Este obiectiv, receptiv și are abilitatea de a lua decizii importante în scurt timp; • Este adaptabil, dezvoltă relații de sprijin și suport cu colegii; • Are cunoșțințe de operare PC (Microsoft Offi
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.