Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Fiterman Pharma

Website: www.fitermanpharma.ro
Locuri de munca disponibile in: Iasi, Oradea, Ploiesti

Website:www.fitermanpharma.ro


Perseverenta, pasiunea si dedicarea sunt motoarele care ne definesc activitatea si care, alaturi de principiile pe care ne-am angajat sa le respectam inca de la infiintare, in 1995 – CALITATE, ECHIPA, DEZVOLTARE – ne-au transformat in cel mai dinamic producator roman: medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare, cosmetice si dermatocosmetice, gel si lotiune dezinfectanta.

În activitatea noastră suntem mereu inspirați de pacienți si clienti pentru a crea produse inovative adecvate nevoilor acestora. Tocmai de aceea, punem întotdeauna preț pe inovație și cercetare, având o echipă formată din specialiști în farmacie, medicină, biochimie și bioinginerie medicală. Împreună am creat, dezvoltat și produs peste 200 de produse care acoperă 15 arii terapeutice.

Iar povestea noastră nu are sfârșit. Pentru că viitorul ne va ține permanent conectați la ultimele tendințe din domeniul farmaceutic, medical si cosmetic pentru a oferi pacienților si clientilor noștri cele mai bune soluții terapeutice si de infrumusetare.
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Asistent Manager

Asistent Manager


FITERMAN PHARMA
Candidatul ideal Ai experienta organizatorica, planificand si prioritizand activitatea in functie de solicitarile "urgent si important"? Esti o persoana comunicativa, asigurand suportul administrativ pentru management si colegii din departamentele organizatiei? Ai capacitatea de a-ti organiza timpul de muncă, putand sa te concentrezi pe realizarea mai multor sarcini în același timp? Iti place sa daruiesti un zambet persoanelor cu care relationezi? Viziteaza site-ul https://www.laboratoarelefiterman.ro/ pentru a ne cunoaste si vino alaturi de noi!Descrierea jobului Asigura legatura dintre

Reprezentant Vanzari

Reprezentant Vanzari


FITERMAN PHARMA
Candidatul ideal Iti doresti sa lucrezi pentru un producator de medicamente din Romania? E important pentru tine sa lucrezi intr-o echipa determinata si unita? Consideri ca ai abilitati de vanzari si poti castiga increderea persoanelor cu care colaborezi? Cauti respect din partea angajatorului si oferi respect colegilor? Te intereseaza sa ai un job care sa te motiveze sa te dezvolti profesional? Viziteaza site-ul https://www.fitermanpharma.ro/ pentru a ne cunoaste si vino alaturi de noi!Descrierea jobului • Cresterea vanzarilor pe fiecare locatie din portofoliul de clienti alocat, prin
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.