Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Fm Romania - 0 posturi vacante

Website: http://www.fmlogistic.com

Website:http://www.fmlogistic.com


La FM Logistic, suntem 27.500 de oameni care cred cu tărie că lanțurile de aprovizionare au puterea de a crea un impact pozitiv pentru oameni și pentru planetă.
Ne punem în aplicare viziunea noastră în 14 țări din Europa, Asia și America Latină. Din 1967,ne străduim să livrăm produsele potrivite, la locul potrivit, în momentul potrivit, pentru binele tuturor.

Suntem activi în 14 țări din Europa, Asia și America Latină. Înregistrăm venituri anuale de aproximativ 1,4 mld.euro și peste 27.000 de angajați. Suntem pionieri în transport pooling și conceptul de platformă multi-client, promovăm soluții de co-packing ecologice și depozite carbon neutral, muncim din greu pentru a optimiza modul în care folosim resursele, monitorizând și îmbunătățind continuu amprenta de carbon.

Și nu ne oprim aici! Oriunde ne vom afla, vom deveni un partener sustenabil de bază pentru comunitățile locale. Nimic nu ar fi posibil fără pasiunea noastră interioară și toată energia pe care o împărtășim pentru a crea și a realiza aceste acțiuni. De aceea, ne străduim, împreună, să îmbunătățim continuu viața profesională de zi cu zi și bunăstarea echipelor noastre.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.