Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Fmcg Marketing & Distributie - 0 posturi vacante

Website: www.fmcgmanagement.ro

Website:www.fmcgmanagement.ro


FMCG Marketing & Distribuție a fost înființată în 2004 având ca obiect de activitate oferirea de servicii de retail marketing: merchandising, retail audit, implementare POSM, raportare si image recognition etc.
Misiunea companiei este de a fi principalul furnizor de servicii de merchandising la nivel național pentru companiile din industriile de bunuri de larg consum, bricolaj, electronice și IT vizând creșterea vânzărilor clienților noștri prin asigurarea vizibilității la raft a produselor comercializate.
De 18 ani aplicăm aceleași valori în activitatea de zi cu zi pentru că noi credem în ele și s-au dovedit a fi cele mai importante în îndeplinirea misiunii noastre: orientarea către angajați, excelența în execuție, inovația și partener de valoare.
Suntem o echipă de peste 1200 de colegi în toată țară. Suntem mulți, suntem diferiți, avem abordări diferite și nevoi diferite. Din fericire, la FMCG, avem oportunități de dezvoltare profesională și personală pentru fiecare dintre noi. Ceea ce ne caracterizează pe toți este responsabilitatea, bunăvoința și atenția la detalii. Credem în lucrul bine făcut și știm cât de important este serviciul pe care noi îl oferim. Avem la îndemână instrumente inovative care să ne ajute să performăm și să fim partenerul de valoare ai clienților FMCG.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.