Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Food Republic - 0 posturi vacante

Website: Http://Www.Oalacubunatati.ro

Website:Http://Www.Oalacubunatati.ro


Oala Cu Bunătăți – de peste 12 ani alături de familii, cu mâncare gătită exact ca acasă.

Oala Cu Bunătăți este povestea pe care o scriem împreună de peste 12 ani și pe care o aducem la viață în fiecare zi, la mesele cu cei dragi. Suntem primii din România care am deschis acest drum al mâncării gătite la oală și livrată direct acasă, câștigând încrederea a peste 65.000 familii ce au plasat peste 350.000 comenzi în acest timp. Bunătățile livrate s-au consacrat datorită gustului autentic, a ingredientelor proaspete și de cea mai bună calitate ajutând astfel mamele să câștige mai mult timp, fără să simtă că fac un compromis în ceea ce privește grija pentru familie.

Oala Cu Bunătăți a fost desemnată cea mai bună companie de catering în 2021 în cadrul Horeca Awards, cel mai prestigios eveniment pentru industria Ospitalității din România. Premiul primit a venit ca o întregire a încrederii câștigate de Oala Cu Bunătăți în cei peste 12 ani de când livrează preparate savuroase pentru familii din zona București-Ilfov.

Află mai multe despre povestea Oala Cu Bunătăți de pe site (oalacubunatati.ro) sau urmărind paginile noastre de Facebook și Instagram.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.